ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Zodiile de apă o iau de la zero

Autor: Dan Suta | 14.02.2021 | 10:01
Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Zodiile de apă o iau de la zero
Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Foto: museumplanetarium.org

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 15-21 februarie 2021, zodiile de apă vor fi nevoite să o ia de la zero. Lucrurile vor căpăta noi turnuri mai ales din punct de vedere sentimental pentru ele.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Pești și Scorpion) vor avea parte de câteva schimbări importante din punct de vedere profesional. Vor comunica diferit cu colegii de muncă. Unii Raci, de pildă, s-ar putea să devină mai intransigenți în timp ce Scorpionii să renunțe la tactica victimizării și să adopte o poziție de forță în discurs.

Peștii vor avea și ei parte de câteva evenimente care îi vor face să privească contextul lor personal cu alți ochi. Un eveniment care se va petrece în familia s-ar putea să îi dea peste cap.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 februarie 2021

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) pășesc în noua săptămână cu prea mare entuziasm, semn că trebuie să fie un pic mai realiști.

Gemenii descoperă niște adevăruri neplăcute despre persoanele dragi, iar Balanțele se focusează asupra unor reparații care trebuie făcute prin casă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii iau decizii favorabile pe plan profesional și sunt gata de atac. Au planuri mărețe, iar rezultatele vor începe să se vadă din primele zile.

Zodiile de foc sunt puse pe ceartă

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) își dedică săptămâna pe cunoașterea de sine. Taurii citesc mult, în special cărți de psihologie, iar Fecioarele se refugiază în tot felul de filozofii și tehnici de meditație orientale. Capricornii sunt ceva mai pragmatici și muncesc până la epuizare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc ( Berbec, Leu și Săgetător) au o săptămână de foc. Certurile sunt la tot pasul, iar unele discuții în contradictoriu vor porni de la nimicuri. Leii și Săgetătorii sunt cei mai puși pe harță, mai ales adolescenții născuți în aceste zodii.

Berbecii sunt ceva mai temperați și realizează că unele strofocări sunt degeaba. Berbecii pot aduce punctul de echilibru în tensiunile care se vor forma în jurul lor.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!