Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Zodiile de aer dau față cu adevărul crunt

14.03.2021 | 10:14
Horoscop karmic pentru saptamana 1521 martie 2021 Zodiile de aer dau fata cu adevarul crunt
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 15-21 martie 2021, zodiile de aer vor da față cu realitatea, cu adevărul pe care nu l-au putut afla până acum.

Li se ridică vălul de pe ochi și reușesc să se integreze cu adevărat în realitatea din jurul lor. Pentru unii s-ar putea să fie ca un duș rece, dar pe termen lung este bine: știu cu cine și cu ce au de-a face.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt dispuse să facă schimbări importante în viața lor, dar pentru asta au nevoie de anumite informații. Vor intra în posesia lor, însă nu toate vor fi pe placul lor.

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 martie 2021 pentru fiecare zodie

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt în fața unor momente destul de complicate din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să poarte anumite discuții cu cei din jurul lor, în special cu oamenii cu care au fost în conflict în ultimele luni. Vor fi extrem de implicați în a rezolva anumite probleme.

Racii și Peștii descoperă anumite lucruri interesante/ neplăcute despre persoana iubită. Mulți dintre cei tineri vor cunoaște adevărul despre persoana cu care își împart viața.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc vor fi bulversate

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) sunt în fața unor schimbări extrem de importante din toate punctele de vedere. Fecioarele încep un proces al schimbării atât la nivel fizic cât și mental, în timp ce Capricornii găsesc noi resurse de a face bani.

Taurii schimbă tactica și devin ceva mai implicați în relațiile cu colegii de muncă reușind să se integreze mai bine în anumite cercuri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) primesc tot felul de vești de la persoane în care nu au foarte mare încredere. Sunt puși pe gânduri pentru că anumiți oameni care nu sunt dragi sufletelor lor le deschid ochii și asta nu le pică tocmai bine.

ADVERTISEMENT