Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 16 – 22 august 2021. Perioadă tulbure pentru zodiile de apă

FANATIK vă aduce horoscopul karmic pentru săptămâna 16 - 22. Zodiile de apă au parte de o perioadă tulbure
15.08.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 16  22 august 2021 Perioada tulbure pentru zodiile de apa
ADVERTISEMENT

Se anunță o săptămână plină de schimbări pentru majoritatea zodiilor. Se vor pune la îndoială direcțiile în care merg sau alegerile pe care le-au făcut.

Unele semne zodicale au parte de nelămuriri în ceea ce privește diverse întâmplări din trecut. În schimb, sunt și nativi care au senzația că s-au regăsit și știu ce vor de la viață.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 16 – 22 august 2021. Perioadă tulbure pentru zodiile de apă

Pentru zodiile de apă, Rac, Scorpion și Pești, vin valuri destul de puternice. Racii au parte de întâmplări care le schimbă percepția cu privire la oamenii din jur.

Scorpionii au nelămuriri cu privire la modul în care s-au purtat cu unele persoane. Au tendința să-și asume o vină imaginară pentru comportamentele pe care nu prea le înțeleg.

ADVERTISEMENT

Peștii au parte de surprize din partea oamenilor apropiați. Vin vești bune și schimbări benefice, la care se vor adapta cu ușurință.

Trecutul le dă bătăi de cap zodiilor de aer. Vărsătorii își pun la îndoială unele alegeri mai vechi și au tendița să regrete lucruri pe care nu le mai pot schimba.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt cu gândul la oamenii care le-au fost aproape într-un timp. Se gândesc la motivele pentru care s-au distanțat.

Gemenii meditează asupra unor alegeri profesionale. Încearcă să-și dea seama dacă au mers pe cea mai bună cale.

ADVERTISEMENT

Karma se întoarce pentru zodiile de foc

Săgetătorii, Leii și Berbecii vor simți pe pielea lor cum se întoarce roata și vor avea parte exact de lucrurile pe care le-au făcut la rândul lor.

Cei ce au făcut lucruri mai puțin bune, vor avea parte de exact același tratament. Nativii care au dat dovadă de un comportament demn și le-a păsat de oamenii din jurul lor, se vor simți tot atât de bine.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o perioadă în care văd lucrurile cu claritate. Fecioarele s-au regăsit și știu bine ce vor de la viață.

Taurii au trecut peste greutăți și sunt capabili să privească partea plină a paharului. Capricornii vor trage linie, iar dacă rezultatul nu este cel dorit, o vor lua de la început. Sunt încăpățânați și gata să facă tot ce trebuie pentru a reuși.

ADVERTISEMENT