Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 mai 2022. Zodiile de foc află secrete importante

Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 mai 2022: zodiile de foc vor afla tot felul de secrete cu ajutorul cărora vor putea să obțină ce își doresc. E o perioadă fantastică pentru ele.
15.05.2022 | 10:32
Horoscop karmic pentru saptamana 1622 mai 2022 Zodiile de foc afla secrete importante
Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 mai 2022. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 16-22 mai 2022 vine cu tot felul de revelații pentru mai multe zodii. Nativii de foc vor avea cele mai multe lucruri de învățat.

Horoscop karmic pentru săptămâna 16-22 mai 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână în care sunt puși pe cercetat. Fie că învață lucruri despre meseria lor, fie că intră în posesia unor informații despre anumite persoane de care se pot folosi, e cert că au prilejul de a înainta mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Berbecii ciulesc cel mai bine urechile și captează tot ce se spune în jur. Devin mai studioși și mai concentrați pe ceea ce au de făcut. Cât despre Lei, aceștia se folosesc de anumite informații mai ales dacă sunt într-o competiție cu cineva.

Săgetătorii au o săptămână în care accentul va cădea pe făcut bani. Descoperă marele secret prin care își pot crește veniturile.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac tot felul de calcule, se împrietenesc cu persoane noi, rup anumite prietenii. Sunt într-o continuă mișcare. Nu vor sta locului nici măcar o clipă, căci au multe planuri de dus la bun sfârșit.

Unele dintre aceste planuri nu sunt posibile dacă au în preajmă persoane care nu le împărtășesc idealurile. Tocmai din acest motiv vor să dezlege de anumiți indivizi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă se cam ceartă cu lumea

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) visează cu ochii deschiși la tot felul de situații pe care voiau să le gestioneze diferit în trecut. Astrele le dau șansa să se revanșeze.

Gemenii pot recâștiga acel timp pierdut, iar Balanțele și Vărsătorii primesc în dar oportunități de neratat în carieră.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pot avea mici dispute de idei cu persoanele din familie. Există anumite subiecte pe care ar fi bine să nu le deschidă, mai ales dacă vorbim despre politică, religie sau sport.

Peștii sunt cei mai tensionați dintre cei trei nativi de apă. Vehemența cu care își exprimă ideile poate fi în defavoarea lor.

 

ADVERTISEMENT