Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 17 – 23 august 2020. Balanțele au de trecut peste o serie de obstacole

17.08.2020 | 15:01
Horoscop karmic pentru saptamana 17  23 august 2020 Balantele au de trecut peste o serie de obstacole
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 17 – 23 august 2020: Balanțele au de trecut o serie de obstacole în timp ce pentru Lei se anunță o perioadă de revigorare pe toate planurile.

Horoscop karmic pentru perioada 17 – 23 august 2020 pentru fiecare zodie

Zodiile de foc. Berbecii fac o serie de schimbări, unele pe care trebuiau să le facă de mai multă vreme. Se anunță noi oportunități profesionale pentru acești nativi, iar soarta începe să le zâmbească în sfârșit celor care căuta jobul ideal sau unul cât mai apropiat de ceea ce le place să facă.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să privească lucrurile cu mai mult calm, căci nervii pe care și-i fac nu îi ajută la nimic. Trebuie să depășească anumite divergențe și să se gândească la ceea ce le face bine cu adevărat.

Leii își revin din toate punctele de vedere. Au parte de surprize plăcute din partea vieții la toate capitolele. Cei care sunt singuri își găsesc, în sfârșit, sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer. Gemenii fac tot felul de pacturi și ajung la compromisuri de dragul înțelegerii cu anumite persoane din familie.

Balanțele au de trecut câteva obstacole la locul de muncă. Descoperă răutatea colegilor și își vor da seama în cine merită să aibă încredere și în cine nu.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt pe val până pe 23 august. Au de câștigat de pe urma unor relații cu cei din jur, iar din unele negocieri pot ieși cu bani frumoși.

Zodiile de apă. Scorpionii primesc lovituri de la viață pe care trebuie să le privească altfel. Nu se mai pot ascunde și nu mai pot minimaliza toate problemele.

ADVERTISEMENT

Peștii și Racii intră într-o etapă a cunoașterii de sine. Își vor dedica mai mult timp lor și se vor apuca de proiecte care scot la iveală creativitatea.

Capricornii devin șefi la muncă

Zodiile de pământ. Taurii duc niște lupte interne de mai multe luni, iar săptămâna asta karma va fi cu ei. Vor vedea primele rezultatele ale dialogului continuu pe care l-au purtat atâta vreme.

Fecioarele trebuie să ia niște decizii pentru psihicul lor. Au de făcut anumite concesii, dar nu sunt dispuse să cedeze mai mult decât au cedat deja.

Capricornii sunt puși în ipostaze noi la locul de muncă și s-ar putea să devină oamenii-cheie, adevărații lideri de care mediul unde își desfășoară activitatea avea nevoie.

 

ADVERTISEMENT