ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 mai 2021. Zodiile de aer intră în conflicte

Autor: Dan Suta | 16.05.2021 | 10:14
Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 mai 2021. Zodiile de aer intră în conflicte
Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 mai 2021. Foto. cbc.ca

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 17-23 mai 2021, zodiile de aer vor fi puse pe harță!

ADVERTISEMENT

Penultima săptămână din luna mai aduce evenimente neprevăzute care vor scoate la iveală adevăratele intenții ale oamenilor. La capătul răbdărilor vor fi în special zodiile de aer, dar nici nativii de pământ nu sunt tocmai zen.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se implică în tot felul de probleme de multe ori neîntrebate. Gemenii își vor manifesta autoritatea într-un mod abrupt, iar asta le poate aduce deservicii de imagine.

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 mai 2021

Vărsătorii vor fi destul de nehotărâți în legătură cu o călătorie pe care trebuie să o facă și au parte de opreliști pe drum. Își dau seama că nu au cântărit bine anumite decizii.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Balanțele sunt tot mai nemulțumite de cum își duc la capăt sarcinile cei din familie. Posibile certuri cu copiii sau cu partenerul de viață.

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) au un sentiment de revoltă, de revendicări ale anumitor drepturi pe care le consideră încălcate.

Taurii țintesc bine cu criticile pe care le fac colegilor de muncă ori superiorilor. Sunt dispuși să nu mai treacă cu vederea anumite derapaje, pentru că toate oalele se sparg de obicei în capul lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc sunt ferite de probleme

Fecioarele tind să exagereze cu anumite scenarii și pot deveni obositoare pentru cei din jurul lor. Capricornii se ceartă cu partenerii de afaceri și riscă să piardă anumite contracte.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt și ele prinse în niște furtuni care le pot destabiliza din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Racii își găsesc echilibrul și liniștea în brațele partenerului de viață. Sunt dispuși să ierte greșelile celorlalți, dar vor avea o atitudine diferită față de anumite persoane.

Scorpionii se pregătesc să riște mai mult din punct de vedere financiar și se implică în niște proiecte investiționale unice.

ADVERTISEMENT

Peștii ajung la concluzii amare privitoare la anumite persoane din jurul lor. Realizează că au avut încredere în cine nu trebuia.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) stau ceva mai bine la toate capitolele în săptămâna 17-23 mai 2021. Pentru Berbeci, perioada care vine este despre renunțarea la orgoliu și adoptarea unui stil nou de lucru. Vor crede mai mult în munca de echipă.

Leii au parte numai de lucruri frumoase, însă nu trebuie să se culce pe o ureche. Pot primi reproșuri din partea persoanei iubite pentru că uneori se poartă cu indiferență, captivi în lumea lor.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au o săptămână bună și intră în posesia unor sume importante de bani.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT