Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021. Momente de foc pentru zodiile de apă

17.01.2021 | 10:20
Horoscop karmic pentru saptamana 1824 ianuarie 2021 Momente de foc pentru zodiile de apa
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021: Vine o perioadă plină de neprevăzut mai ales pentru zodiile de apă. Află la ce trebuie să te aștepți în zilele următoare.

Săptămâna cuprinsă între 18 și 24 ianuarie este marcată de intrarea Soarelui în zodia Vărsător pe 19 ianuarie, un fenomen astrologic care produce o liniștire a apelor în rândul zodiilor de aer, dar care poate fi una încărcată din punct de vedere emoțional pentru zodiile de apă.

ADVERTISEMENT

Să începem, așadar, cu zodiile de apă. Scorpionii sunt cei mai expuși pericolelor căci mulți dintre ei se vor trezi în fața unor realități pe care nu le-au intuit, cu toată puterea lor intuitivă și aplecarea spre ezoterism.

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021

Scorpionii își vor da seama în intervalul 18-24 ianuarie 2021, mai mult ca oricând, că vremea lor a apus. Și aici vorbim despre modul în care până acum au ieșit în față. Prin ”vremea lor” trebuie înțeles faptul că nu le va mai merge cu aceleași tactici învechite în atingerea scopului și anume capacitatea lor de manipulare va scădea simțitor în acest an, iar ăsta e abia începutul.

ADVERTISEMENT

Racii își șlefuiesc foarte bine imaginea înainte de susținerea unui discurs important sau a unui dialog cu o persoană ce le poate oferi jobul mult visat, de ce nu?

Peștii, în schimb, trebuie să fie foarte atenți la stilul lor de viață și, așa cum s-a mai spus, să înceapă să renunțe la anumite vicii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Săgetător, Berbec și Leu), au parte de câteva zile numai bune pentru a face schimbări în casă și în suflet.

Zodiile de aer, explozie de emoții benefice

Leii încep o perioadă de studii și sunt foarte entuziasmați de ce le poate oferi viața, Berbecii se apucă mai serios de treabă ca oricând, mai ales că sunt deciși să tragă tare pentru casa lor, iar Săgetătorii învață, în sfârșit, să-și privească viața cu ochi buni.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) se află sub impactul celor mai puternice emoții din ultimul an, iar asta e de bine, nu vă speriați! Gemenii prind mai multă putere și comunică excelent cu cei din jur, chiar ajung mici vedete pe plan local, în timp ce Balanțele obțin o victorie pentru cineva drag.

Vărsătorii ajung pe buzele tuturor datorită unor idei care ar putea revoluționa felul defectuos în care gândim de multe ori și nu ne dăm seama. Tranzitul Soarelui le va lumina mintea.

Zodiile de pământ (Fecioară, Taur și Capricorn) nu au mari surprize, dar trebuie să fie atente la gestionarea banilor.

Taurii știu cel mai bine din cele trei zodii să economisească bani, dar săptămâna asta se vor lovi de o tentație în fața căreia ar putea claca și s-ar putea trezi fără un leu în portofel.

Fecioarele au nevoie de motivații noi și ce este culmea este că le vor găsi fără ca asta să presupună niște costuri colosale. Nativii de pământ sunt pe un trend de reinventare continuă mai ales începând cu 20 ianuarie.

Capricornii stau bine la toate capitolele și sunt, de departe, alături de Vărsători, desigur, cei mai avantajați din punct de vedere astrologic în următoarea perioadă.

 

ADVERTISEMENT