Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021. Zodiile de foc, negocieri dure

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021: zodiile de foc vor începe o serie de negocieri dure din punct de vedere profesional.
17.10.2021 | 10:28
Horoscop karmic pentru saptamana 1824 octombrie 2021 Zodiile de foc negocieri dure
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021, zodiile de foc și cele de aer se vor concentra foarte mult asupra muncii și vor porni negocieri importante pentru statutul lor.

Este o săptămână benefică pentru cei care știu să se impună. Când vorbim despre impunere, nu înseamnă că trebuie să dai cu pumnul în masă, ci să folosești atent cuvintele astfel încât adversarul să nu aibă ce să conteste. Sfatul este valabil pentru mai toți nativii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână în care toate bătăliile se vor duce în favoarea lor. Vor începe să simtă mersul lucrurilor și se vor poziționa corect în situații-cheie.

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021

Berbecii sunt cei mai pregătiți de negocieri, căci ei au toate elementele necesare pentru a câștiga. Leii sunt și ei pregătiți să-și susțină ideile și pot face bani frumoși cu imaginația lor. Și Săgetătorii dau dovadă de creativitate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână în care trebuie să fie foarte atente pe unde calcă. Se pot lovi de tot felul de capcane, în special nativii Gemeni.

Balanțele sunt ceva mai pragmatice și mai atente la ce se întâmplă în jurul lor. Vărsătorii sunt feriți de probleme, cu toate că pot apărea mici discuții în contradictoriu în familie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun osul la treabă. Își dau seama că nu mai pot filozofa mult de pe margine, că datul cu părerea nu le plătește facturile.

Racii sunt cel mai bun exemplu de voință și de consecvență când vine vorba de muncă. Pe Raci ar putea să îi urmeze fără nicio problemă Scorpionii și Peștii în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ, cuprinse de nostalgii

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) devin nostalgice și visează la vară, se gândesc la momentele petrecute în adolescență etc.

Taurii sunt cei mai sensibili în săptămâna 18-24 octombrie. Sensibilitatea lor va fi remarcată inclusiv de colegii de la locul de muncă.

Fecioarele se concentrează foarte bine la ceea ce au de făcut, însă din când în când le lovește câte un dor de ducă.

Capricornii sunt și ei cu mintea în altă parte, la cineva care se află pe meleaguri îndepărtate.

ADVERTISEMENT