Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Zodiile de aer trec printr-un duș rece

18.04.2021 | 14:42
Horoscop karmic pentru saptamana 1925 aprilie 2021 Zodiile de aer trec printrun dus rece
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021, zodiile de aer vor avea parte de multe examene dificile și se poate spune că vor trece printr-un duș rece. Lucrurile vor lua întorsături neașteptate de situație.

Săptămâna cuprinsă între 19 și 25 aprilie vine cu o serie de provocări mai ales pentru cei care nu sunt mulțumiți de rezultatele lor profeisonale, pentru cei care luptă pentru imaginea lor în societate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) au o săptămână la dispoziție să își facă mai bine temele pentru ceea ce va veni în mai, atunci când se vor produce cele mai multe schimbări mai ales din punct de vedere profesional.

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021

Gemenii stau ca pe ghimpi așteptând tot felul de răspunsuri, iar rugămintea astrelor pentru ei este să nu se precipite. Dacă se înarmează cu răbdare aproape că au câștigat bătălia.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt pe un trend ascendent din punct de vedere profesional, cu toate că vor trebui să facă mici retușuri pe ici, pe colo. Dușul rece îl vor avea în zona amoroasă. Balanțele, în schimb, au o săptămână în care descoperă anumite adevăruri care le pot destabiliza.

Zodiile de apă ( Rac, Scorpion și Pești) ajung în situații limită din cauza orgoliului infantil de care dau dovadă în momente nepotrivite.

ADVERTISEMENT

Leii primesc vești bune din străinătate

Scorpionii trebuie să recunoască anumite greșeli, Racii să facă un pas în spate într-un conflict în care e implicat cineva din familie sau chiar un prieten apropiat, iar Peștii să fie atenți la cum își gestionează finanțele.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) dau de noroc în perioada următoare, dar nu trebuie să se culce pe o ureche. Vin vești bune din străinătate în special pentru Lei și Berbeci.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii lucrează la consolidarea relației lor sentimentale, iar cei care nu au încă pe cineva s-ar putea să-și găsească dragostea.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) luptă de trei ori mai mult pentru lucrurile pe care le vor, cele pentru care altădată nu mișcau nici măcar un degete. Au noroc la bani și își fac prieteni noi, în special Taurii și Fecioarele.

 

ADVERTISEMENT