Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 iulie 2021. Zodiile de aer primesc ce merită

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 iulie 2021: zodiile de aer primesc ce merită. Karma lovește din plin!
18.07.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 1925 iulie 2021 Zodiile de aer primesc ce merita
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horocop karmic, cel pentru săptămâna 19-25 iulie 2021, zodiile de aer vor trece prin tot felul de situații care mai de care mai provocatoare.

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor primi ceea ce au sădit până acum. Cei care au făcut bine, îl vor primi înapoi însutit, iar cei care au făcut rău vor suferi enorm.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai predispuși la anumite pedepse karmice. Pentru ei, lucrurile tind să se aglomereze, mai ales dacă abordăm situația lor sentimentală.

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 iulie 2021

Vărsătorii sunt ceva mai feriți de probleme. Pentru ei se activează karma pozitivă. Balanțele se vor afla între ciocan și nicovală.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) se implică în tot felul de bătălii unde e bine să evite cu orice preț judecățile aspre.

Racii sunt în fața unor momente dificile pe care trebuie să le ia din punct de vedere emoțional. Rup legăturile cu persoanele toxice din viața lor și încep să vadă și să simtă cine e cu adevărat prieten și cine este fake.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt extrem de entuziasmați de proiectele pe care le semnează, iar Scorpionii abordează problemele cu tact.

Zodiile de foc au revelații importante

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au tot felul de revelații care le vor ajuta să fie mai prezente în viețile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt cei care trebuie să recupereze cel mai mult timpul pe care nu l-au petrecut cu cei dragi. Săgetătorii trag concluzii favorabile cu privire la viitorul lor profesional.

Leii sunt într-o formă maximă și îi inspiră pe cei din jur să facă alegerile potrivite.

Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse pe treabă. Nu le place să vorbească despre proiectele lor, așa că acești nativi vor intra într-o etapă extrem de secretoasă a vieții lor.

Fecioarele vor fi ceva mai transparente, dar până la un anumit punct. Duc multe bătălii în mintea lor și încearcă să se transforme în cea mai bună variantă a lor.

Capricornii sunt rezervați și vorbesc doar cu cei extrem de apropiați despre proiectele lor personale. Taurii nu mai sunt dispuși să se laude prea mult cu ce fac. Doresc ca rezultatele să vorbească de la sine. Vor dovedi multe lucruri mai ales scepticilor.

 

ADVERTISEMENT