Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 august 2021. Zodiile de pământ se eliberează de probleme

Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 august 2021: zodiile de pământ sunt favorizate din punct de vedere astrologic.
01.08.2021 | 10:54
Horoscop karmic pentru saptamana 28 august 2021 Zodiile de pamant se elibereaza de probleme
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 2-8 august 2021, zodiile de pământ se vor simți în sfârșit eliberate de griji. Este o perioadă favorabilă pentru nativii care au făcut multe compromisuri pentru a se reașeza din punct de vedere spiritual.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au toate șansele să dovedească de ce sunt capabile cu adevărat. Taurii sunt destul de nehotărâți în luarea anumitor decizii, însă vor întâlni persoane care îi vor scoate din dubii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele privesc cu mai multă încredere și mai mult optimism spre viitorul lor. Multe dintre ele se pregătesc pentru un restart din toate punctele de vedere. Capricornii își găsesc echilibrul în brațele cuiva drag și se simt fericiți.

Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 august 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor încerca să acumuleze cunoștințe noi. De multe dintre informații vor avea nevoie pentru a obține un post important sau pentru a trece de niște examene. Peștii sunt cei mai avantajați în zona studiilor.

ADVERTISEMENT

Racii vor fi din ce în ce mai pregătiți pentru anumite provocări profesionale și vor dovedi lucrurile de care sunt capabili fără să facă prea mare tam-tam.

Scorpionii adună bani căci se pregătesc de niște schimbări uriașe în casă. Nu e exclus ca unii nativii de apă să se mute într-o locuință nouă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt prinși în tot felul de situații destul de complicate. Gemenii se simt ușor strânși cu ușa, în timp ce Vărsătorii se gândesc să schimbe tactica în abordarea anumitor situații de la locul de muncă.

Săptămână stresantă pentru Balanțe

Pentru Balanțe, este o săptămână stresantă pe toate planurile. Se înmulțesc problemele cu banii, dar și dialogul cu cei din jur devine greoi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt pregătiți pentru schimbări uriașe din punct de vedere sentimental. Dau de situații care mai de care mai favorabile pe plan amoros. Lucrurile se vor schimba extraordinar de mult mai ales în rândul celor care sunt singuri.

Sunt situații pe care le vor trece cu mai multă determinare. Berbecii sunt cei mai pregătiți pentru schimbări. Leii se concentrează foarte atent pe lucrurile care contează cu adevărat în viața lor, iar Săgetătorii sunt puși pe fapte mari. Vor obține o sumă importantă de bani.

 

ADVERTISEMENT