Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020. Ce pățesc zodiile de aer

02.11.2020 | 13:36
Horoscop karmic pentru saptamana 2  8 noiembrie 2020 Ce patesc zodiile de aer
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 aduce numeroase dificultăți pentru zodii, unele dintre ele având de suferit în special în plan personal. 

Astrologii sunt de părere că zodiile de aer trebuie să fie extrem de atente la persoanele din jurul lor pentru că unii oameni se dovedesc a fi cu totul altcineva. Trădarea ar putea fi un subiect delicat pentru acestea.

ADVERTISEMENT

Gemenii și Vărsătorii trebuie să fie mult mai discreți și să nu mai divulge secrete și amănunte din viața lor oricui le iese în cale. FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile detaliate pentru toți nativii, descoperă-le și tu!

Horoscop karmic pentru săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020, de la zodie la zodie

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Berbecul are șansa de a găsi un nou loc de muncă unde se va simți în al nouălea cer. Așadar, are parte de succes pe plan profesional, visul său îndeplinindu-se în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Leul muncește din greu pentru idealurile sale, însă simte că lipsește ceva. S-ar putea să nu aibă liniște sufletească, ceva îl macină și nu poate afla despre ce este vorba.

Săgetătorul se bucură de încurajări și îndemnuri din partea persoanelor apropiate. Partea emoțională este pusă la grea încercare perioada asta, dar trece cu fruntea sus peste orice obstacol.

ADVERTISEMENT

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător

Gemenii trebuie să fie atenți la așa-zișii prieteni. S-ar putea să fie trădați de persoane la care nici nu s-ar fi așteptat vreodată. Se cere discreție maximă.

Vărsătorul se trezește că unii i-au aflat secretele. Este timpul să afle cui să împărtășească unele informații confidențiale. Ar fi bine să fie mai selectiv cu amicii din jurul său.

ADVERTISEMENT

Balanța s-a săturat de discuțiile contradictorii din relația de dragoste și este dispusă să pună capăt. Orice numai să fie liniștită, prea ajunsese la capătul răbdării.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Taurul se bucură de energie și adrenalină. Tot ce-și pune în minte se îndeplinește cât ai bate din palme. Este cu bateriile încărcate la intensitate maximă.

Fecioara este pusă în situații dificile și complicate din care iese cu capul sus. Nu s-a făcut încă o problemă care să o țină în suspans, are rezolvare la orice.

Capricornul este, în sfârșit, apreciat la serviciu. Superiorii văd devotamentul tău și nu este exclus să fii ales pentru o promovare. Se cere prudență maximă.

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești

Racul este dispuși să facă unele modificări pe plan profesional. S-a săturat de locul de muncă actual și vrea să încerce ceva nou. Are de unde alege, nu duce lipsă de oferte.

Scorpionul este învăluit în mister și este extrem de greu de citit. Este conștient că sunt unic, lucru care l-ar putea îndepărta o perioadă de oameni. Alege singurătatea.

Peștele o duce bine pe toate planurile. Karma pozitivă îl ajută să ducă la capăt toate planurile și ideile din agendă. Starea interioară va contribui din plin la asta.

ADVERTISEMENT