Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 20-26 iunie 2022. Zodiile de pământ ajung la capătul răbdării

Horoscop karmic pentru săptămâna 20-26 iunie 2022: zodiile de pământ vor ajunge la capătul răbdării în perioada care urmează. Se schimbă multe în viețile lor.
19.06.2022 | 13:30
Horoscop karmic pentru saptamana 2026 iunie 2022 Zodiile de pamant ajung la capatul rabdarii
Horoscop karmic pentru săptămâna 20-26 iunie 2022. Foto: hr.asia
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 20-26 iunie 2022, zodiile de pământ simt nevoia unui restart.

Horoscop karmic pentru săptămâna 20-26 iunie 2022

Nativii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt în fața unor momente de răscruce. Tensiunea se acumulează mai ales în cazul Fecioarelor și Capricornilor.

ADVERTISEMENT

Multe dintre obiectivele lor nu sunt țintite așa cum și-ar fi dorit, iar asta vine cu niște consecințe neplăcute. Taurii sunt ceva mai feriți de probleme spre sfârșitul lunii iunie. Pentru ei, durerile de cap încep de la 1 iulie.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt pregătite pentru o nouă etapă în evoluția lor profesională.

ADVERTISEMENT

Racii au sprijinul astrelor dacă vor să facă anumite investiții. Scorpionii pot primi bani în plus la locul de muncă. Peștii încep ceva pe cont propriu.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor să facă bine, însă binele cu forța nu e posibil! Vărsătorii trebuie să realizeze că există oameni care nu vor, pur și simplu, să fie ajutați.

ADVERTISEMENT

Balanțele petrec mult timp în casă, încercând să recupereze momentele prețioase alături de copii. Grijile și stresul de la muncă le-a făcut pe Balanțe în ultima vreme să îi neglijeze pe cei dragi.

Gemenii au o perioadă excelentă

Gemenii au o săptămână bună. Sunt pe karmă pozitivă după ce au avut niște conflicte interioare destul de puternice săptămâna trecută. Acum se simt în largul lor și se pot apuca de lucrurile pe care le-au lăsat de izbeliște.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se pun în tot felul de situații favorabile. Au de câștigat la capitolul imagine, indiferent care este scopul lor real.

Săgetătorii sunt ceva mai sinceri și nu vor să obțină faimă, pe când Leii abia așteaptă să fie măguliți. Berbecii renunță la spiritul lor temperamental.

S-au săturat de certuri, așa că în perioada care vine vor să stea ceva mai liniștiți, să-și vadă de treburile lor. Se poate zice că s-au maturizat brusc!

ADVERTISEMENT