Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020. Racii trebuie să ierte

20.12.2020 | 15:13
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 decembrie 2020 Racii trebuie sa ierte
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020. Racii trebuie să fie mai iertători în preajma sărbătorilor, căci altfel vor intra în noul an cu o încărcătură negativă de care chiar nu au nevoie, mai ales că pentru ei urmează o etapă a schimbărilor.

Vom începe horoscopul karmic cu zodiile de foc, cele mai avantajate în această perioadă. Leii, Săgetătorii și Berbecii vor simți în preajma Crăciunului cum renasc din propria cenușă precum Pasărea Phoenix.

ADVERTISEMENT

Pentru ei, tot ce a fost rău a trecut deja, iar viitorul se anunță plin de experiențe pozitive din toate punctele de vedere. Vor avea parte de răsturnări de situație benefice în viața lor, așa cum nu s-a întâmplat până acum.

Horoscop karmic 21-27 decembrie 2020: Vărsătorii se adaptează deja noii normalități

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) trebuie să facă o analiză serioasă asupra anului care tocmai se încheie și să se gândească unde au greșit și unde puteau să riște mai mult.

ADVERTISEMENT

Cei apropiați îi vor ajuta să-și dea seama care sunt lucrurile importante din viața lor și cum vor putea face față noilor provocări, noii normalități care a fost anunțată deja de câteva luni.

Cei care se vor adapta cel mai bine vor fi Vărsătorii, urmați de Gemeni și Balanțe. Săptămâna dintre 21 și 27 decembrie va fi decisivă pentru nativii de aer și din punct de vedere profesional și financiar.

ADVERTISEMENT

Racii și Scorpionii, perioadă nefastă

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au o săptămână extrem de grea. Sunt cuprinși de remușcări, de tot felul de sentimente negative, iar karma îi împinge spre iertare și rugăciune.

Racii și Scorpionii sunt cei care au cel mai mult de pătimit în ultima săptămână de decembrie din anul 2020, căci ei au adunat cele mai multe greșeli în raport cu cei apropiați anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ își fac tot felul de planuri și se relaxează. Taurii muncesc din greu chiar și săptămâna aceasta, în timp ce Capricornii și Fecioarele se bucură de liniștea, căldura și afecțiunea pe care o primesc de la cei dragi. Își dau seama că toți banii din lume nu valorează nimic în comparație cu a avea în preajmă oameni care contează.

 

ADVERTISEMENT