Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 februarie 2022. Zodiile de apă au o perioadă bună

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 februarie 2022: pentru zodiil de apă, urmează o perioadă ceva mai bună, una plină de revelații pozitive. Ce se întâmplă cu restul nativilor?
20.02.2022 | 08:14
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 februarie 2022 Zodiile de apa au o perioada buna
ADVERTISEMENT

Potrivit cel mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 21-27 februarie 2022, zodiile de apă vor fi puse în tot felul de situații care mai de care mai favorabile.

Au de-a face cu tot felul de experiențe noi, care le vor ajuta să se regăsească.

Peștii încep o altă viață, în sfârșit, și se gândesc foarte serios la legătura lor cu străinătatea. Ar putea să o ia de la zero departe de țară.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 februarie 2022

Scorpionii au o săptămână avantajoasă din punct de vedere amoros. Se simt iubiți și apreciați de cei din jur. Racii sunt și ei ceva mai liniștiți. Îi tulbură nițel anumite situații prin care trec cei din preajma lor.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) prind mai mult tupeu și vin cu tot felul de revendicări. Nu mai ascultă de ceea ce le transmit oamenii care nu le-au arătat că îi ajută cu adevărat până acum.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai rebeli din zodiac. Ei vor pune piciorul în prag mai puternic decât oricând. Vărsătorii vor purta anumite discuții destul de neplăcute cu colegii de la locul de muncă. Vor scoate la iveală mizeria ascunsă de alții sub preș.

Cât despre Balanțe, ele vor fi puse în situații incomode de către anumite rudenii.

Zodiile de foc reconfigurează traseul

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) se răzgândesc cu privire la anumite planuri pe care le aveau pregătite. Leii reușesc să se concentreze mai mult pe prezent și evită să se mai uite prea mult către viitor.

ADVERTISEMENT

Berbecii pot avea parte de niște dușuri reci din punct de vedere sentimental. Greșelile pe care le fac nu vor fi trecute ușor cu vederea de cei din jur.

Săgetătorii schimbă și ei macazul în relațiile cu oamenii din anturajul lor. Realizează că nu toți merită eforturile lor, ajutorul pe care îl oferă de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână excelentă. Cu excepția Taurilor, care trec printr-o dezamăgire la nivel profesional, Fecioarele și Capricornii vor da tot ce au mai bun pentru a dovedi care este locul lor în societate.

Capricornii au parte și de câteva surprize pe plan amoros. Cineva le face niște cadouri care îi vor cuceri definitiv.

 

ADVERTISEMENT