Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Zodiile de aer, puse pe party

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 martie 2022: zodiile de aer au un chef mare de distracție, chiar dacă nu există suficiente motive pentru asta.
20.03.2022 | 11:00
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 martie 2022 Zodiile de aer puse pe party
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 21-27 martie 2022, zodiile de aer vor avea chef de petrecere, cu toate că nu vor avea ce sărbători.

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 martie 2022

Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) iau decizia să nu se mai strofoace pentru toate nimicurile. Din 21 martie încolo, aceștia se vor gândi doar la lucruri pozitive și vor fi înconjurați de oamenii dragi. Gemenii sunt cei mai dornici să se mai destindă la un pahar de… vorbă, mai ales că nu au mai avut de multă vreme niște seri de pomină prin oraș!

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt exact la polul opus. Racii muncesc de nu mai văd, căci sunt puși pe strâns bani. Nici Scorpionii nu au chef și timp de party, căci și aceștia sunt implicați în tot felul de proiecte care necesită atenție 100%, 24 din 24.

Peștii sunt și ei silitori, ajutându-i pe colegii de la serviciu împovărați de sarcini. Acești nativi sunt foarte săritori și le dovedesc oamenilor din jurul lor că știu să muncească în echipă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) își asumă riscuri noi, o serie de compromisuri pentru liniștea căminului lor. Berbecii poartă discuții sincere, chiar dacă unele pot fi dureroase, cu partenerul de viață. Se iau decizii importante.

Zodiile de pământ ajută mult

Leii devin mai vocali, dar mai cerebrali. Nu se mai lasă păcăliți de emoție. De data asta vor fi mult mai siguri pe ei, acționând chirurgical în eliminarea obstacolelor. Săgetătorii sunt puțin mai detașați, dar apar câteva gânduri care îi frământă legate de bani.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt tot mai responsabile cu oamenii din jur. Devin mai atente la nevoile celorlalți, la sensibilitățile și dorințele lor arzătoare.

Fecioarele dau dovadă de cea mai mare empatie. Taurii și Capricornii contribuie la rezolvarea unor probleme cu care se confruntă cei din jur oferindu-le banii de care au nevoie.

ADVERTISEMENT