Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Zodiile de foc renunță la confort

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022: pentru zodiile de foc și de apă e o perioadă prosperă, plină de idei!
20.11.2022 | 21:30
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 noiembrie 2022 Zodiile de foc renunta la confort
Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022 aduce idei noi și prospere pentru multe semne zodiacale. E o perioadă a revelațiilor în special pentru nativii de foc și apă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) vor renunța la confort, la anumite comodități cu care s-au obișnuit. Vor să ducă o viață mai dinamică, să simtă că trăiesc cu adevărat, să nu mai aibă totul la îndemână.

ADVERTISEMENT

E o schimbare de abordare asupra vieții care s-ar putea să fie riscantă, însă, din punct de vedere karmic, s-ar putea ca tocmai de asta să aibă nevoie în perioada următoare.

Berbecii sunt cei mai pregătiți pentru schimbări radicale, la fel și Leii. Săgetătorii mai pot tărăgăna nițel anumite procese, mai ales dacă este implicată o schimbare la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt plini de idei. Racii și Peștii le comunică și vorbesc despre visele lor fără probleme, în timp ce Scorpionii vor fi ceva mai ascunși. Nu îi vor lăsa pe cei din jur să le descopere misterele.

Zodiile de aer petrec timp cu oamenii dragi

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) recuperează timpul pierdut și vor petrece clipe minunate alături de persoanele pe care le-au ignorat până acum.

ADVERTISEMENT

Gemenii dau dovadă de maturitate în relațiile cu cei apropiați, iar Balanțele sunt puse pe făcut cadouri celor dragi. Vărsătorii sunt trup și suflet acolo unde au alții nevoie de ei.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se pun pe locul al doilea pentru alții. Taurii fac tot felul de sacrificii, dar le fac cu inimă largă. Fecioarele se focusează mai mult pe muncă și pe nevoile prietenilor decât pe propriile lor dorințe. Capricornii au de depășit anumite obstacole pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Acești nativi sunt dispuși să învețe din greșelile pe care le-au făcut, însă uneori parcă sunt tentați să repete aceleași gafe. În săptămâna care vine, nativii de pământ vor rezolva multe probleme.

 

ADVERTISEMENT