Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Gemenii trag cartea norocoasă

21.09.2020 | 10:23
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 septembrie 2020 Gemenii trag cartea norocoasa
ADVERTISEMENT

În cel mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020, există mai multe zodii care vor avea parte de câteva zile extrem de favorabile mai ales din punct de vedere financiar.

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020

Zodiile de aer. Gemenii trag cartea norocoasă, în sfârșit. Lucrurile devin primițătoare din punct de vedere profesional. Parteneriatele pe care le vor încheia îi vor ajuta să respire ceva mai ușurați.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Vărsătorii au parte de o săptămână în stand-by. Așteaptă tot felul de răspunsuri, fie pe cale oficială, fie de la persoane din familie. Nu își vor rezolva toate problemele până duminică, dar vor face pași mici pentru a scăpa de ele.

Zodiile de foc. Berbecii sunt puși pe fapte mari încă din prima zi a săptămânii și dau dovadă de multă implicare la serviciu. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc, de asemenea.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii încep să vadă lucrurile cu alți ochi și lasă criticile la o parte. Își vor da voie să fie fericiți cu adevărat.

Leii sunt destul de arțăgoși săptămâna aceasta, așa că e bine să nu îi provocăm la discuții în contradictoriu.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ. Taurii cad la pace cu anumite persoane cu care nu s-au înțeles tocmai bine în ultima perioadă.

Au parte de tot felul de revelații cu ajutorul cărora vor începe să își trăiască viața diferit.

ADVERTISEMENT

Peștii au o săptămână excelentă, Scorpionii nu

Fecioarele sunt foarte implicate în muncă, dar încep să își facă planuri în care sunt ele pe primul loc, în sensul că vor fi mai atente la stilul lor de viață, la sănătatea lor.

Capricornii au în continuare o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Primesc încurajări pentru noile lor proiecte de viață.

Zodiile de apă. Racii trebuie să pună piciorul în prag în relația lor sentimentală. Nu mai pot tolera la nesfârșit anumite comportamente.

Scorpionii sunt la capătul răbdării și aleg să se izoleze de ceilalți până își vor reveni din punct de vedere sentimental.

Peștii au o săptămână bună, una extrem de favorabilă mai din punct de vedere profesional.

 

ADVERTISEMENT