Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 februarie 2021. Zodiile de apă trec prin examene importante

21.02.2021 | 09:03
Horoscop karmic pentru saptamana 2228 februarie 2021 Zodiile de apa trec prin examene importante
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 22-28 februarie 2021, zodiile de apă vor trece prin examene dificile ale vieții, testări care le vor maturiza și mai mult.

Este ultima săptămână din luna februarie, o săptămână importantă pentru toți cei care și-au propus să facă ordine în viața lor, la propriu și la figurat.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă, dar și în anturajul lor. Gemenii vor rupe legătura cu persoanele toxice din viața lor ori cuc ei cu care nu mai comunică de foarte mult timp.

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 februarie 2021

Balanțele sunt active și energice mai ales când vine vorba de reîmprospătarea aerului din casă, așa că multe dintre ele se apucă de zugrăvit ori de schimbat mobilierul vechi, de achiziționat plante noi care să oxigeneze mai bine spațiul în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii fac și ele curățenie în agendă, astfel că scapă de activitățile inutile și se concentrează mai mult pe lucrurile care sunt cu adevărat esențiale pentru ei din punct de vedere profesional.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) redescoperă anumite principii de care au început să se îndepărteze în ultima vreme cum ar fi ajutorarea celor aflați la nevoie sau comunicarea cu cei dragi, cu familia.

ADVERTISEMENT

Peștii ar putea trece printr-o despărțire

Totul se învârte în jurul familiei în această ultimă săptămână din luna februarie în special pentru Lei și Săgetători.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au de trecut examene dificile mai ales din punct de vedere sentimental. Peștii afllă anumite lucruri care pot pune capăt relației lor de iubire, în timp ce Scorpionii și Racii sunt nevoiți să schimbe placa, să se reorienteze profesional.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) au o săptămână încărcată de evenimente, o perioadă care le poate aduce tot ce își doresc numai dacă acționează la timp.

Accentul cade pe zona financiară mai ales pentru Tauri și Capricorni, în timp ce Fecioarele au cu totul alte preocupări, cele mai multe de natură spirituală.

 

ADVERTISEMENT