Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 iunie 2020. Taurii trebuie să acționeze, să rezolve situații din trecut. Racii vor fi răsplătiți

21.06.2020 | 15:06
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop karmic vine cu vești bune pentru unele zodii, în săptămâna 22-28 iunie 2020.  Taurii sunt îndemnați spre acțiune, Racii sunt răsplătiți pentru munca depusă în trecut, iar Scorpionii vor fi curpinși de temeri.

Conceptul de karmă are mai multe înțelesuri. Este ca un fel de sistem cosmic de justitie, în care se urmăresc acțiunile tale, bune sau rele și în funcție de acest aspect, se va clădi o parte din trăirile viitoare.

ADVERTISEMENT

Dacă ai acționat corect și ai fost pozitiv, cu orice risc, vei fi recompensat mai devreme sau mai târziu. Dacă, însă, ai făcut rău, se va întooarce la tine ca un bumerang. Totul se plătește.

Horoscop karmic, săptămâna 22- 28  iunie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Traversezi o perioadă de calm interior, de introspecție, lucrezi la propria dezvoltare personală. Ești favorizat de karmă în această perioadă. Totuși, nu lăsa responsabilitățile vieții cotidiene să te dărâme.

ADVERTISEMENT

Taur

Mesajul karmei pentru tine este să nu lași lucrurile la voia întâmplării. Ia din urmă tot ce ai trăit, tot ce ai experimentat, și sortează. Ai nevoie de pace și echilibru. Concentrează-te doar pe lucrurile bune și pozitive din viața ta.

Gemeni

Nu poți sta, ești foarte activ, vrei să le faci pe toate odată. Totuși, Karma îți spune STOP! Liniștește-te! Ia o pauză, pentru că meriți. Vor fi momente în care te vei simți copleșit de situații, de oameni, probleme, dar mai ales de gândurile tale.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit, eforturile tale vor fi răsplătite. Ai ajutat pe toată lumea, te-ai implicat, iar acum vei culege roadele. Karma acționează în favoarea ta. Bucură-te de o perioadă bună, liniștită, pentru că meriți din plin.

Leu

Leii sunt avertizați. Karma le insuflă energie pozitivă și optimism. Altfel, dacă vor rămâne în bula lor tristă, nu vor putea întreprinde nimic, ba mai mult, vor rătăci și mai mult pe drumuri necunoscute.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ridică-te și mergi mai departe. Karma te îndeamnă să ieși din zona de confort. Numai de tine depinde cum privești lucrurile. Te așteaptă mari surprize la capătul drumului. Te așteaptă exact ce îți doreai, dar trebuie să tragi puțin de tine.

Balanță

Vei traversa o perioadă echilibrată și stabilă, chiar dacă nu pare. Tot ce trebuie să faci este să nu asculți gura lumii. Nu te lăsa influențat și bucură-te de realizările tale. Ceea ce vezi drept recompensă, pentru alții poate să fie un eșec.

Scorpion

Karma ți-a pregătit câteva lecții. Noi reguli vor intra în viața ta și va trebui să înfrunși temeri și frici din trecut. O perioadă cu mare accent pun pe zona relațională și sentimentală.

Săgetător

Ai trabversat o perioadă de grele încercări, dar zilele ce vin îți vor aduce liniște și relaxare. Ai muncit din greu, acum vin și recompensele. Fiecare țel pe care îl atingi îți scoate în cale noi oportunități. Totuși, ia-o usor.

Capricorn

Vei reuși să îți îmbunătățești relațiile dacă vei avea mai multă încredere în tine și î capacitățile tale. Dacă te află într-o relație sau parteneriat, este vremea să treci la nivelul următor, dacă ești singur, fii deschis la nou.

Vărsător

Lectiile karmei îți deschid ocii să vezi anumite experiențe, oamenii importanți din viașa ta, chiar dacă asta înseamnă că ieși din zona ta de confort. Vei vedea că, în curând, vei putea să te stăpânești și să-ți urmărești obiectivele.

Pești

Poate va urma o promovare, o avansare sau o mărire de salariu. Nici o nouă relație nu este exclusă. Oricum, se arată o schimbare majoră în viața ta, care te va bucura. Fii recunoscător!

 

 

 

ADVERTISEMENT