Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 martie 2021. Zodiile de apă renasc din propria cenușă

21.03.2021 | 10:20
Horoscop karmic pentru saptamana 2228 martie 2021 Zodiile de apa renasc din propria cenusa
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 22-28 martie 2021, zodiile de apă vor renaște din propria cenușă precum Pasărea Phoenix. Vor avea parte de o serie de momente uluitoare și vor fi în centrul atenției în special din punct de vedere profesional.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor avea parte de tot felul de momente importante care le vor ajuta pe scara evoluției profesionale.

ADVERTISEMENT

Racii încep niște proiecte noi la care se gândeau de multă vreme. Au de data asta toate aprobările necesare, dar și suficientă energie să nu poate fi dați la o parte.

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 martie 2021

Scorpionii o iau de la zero din punct de vedere sentimental și leagă noi relații de prietenie. Este o săptămână prielnică mai ales pentru cei care au învățat ceva din greșelile făcute în relațiile anterioare de iubire.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt și ei pe un trend pozitiv și se concentrează foarte mult asupra carierei.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) primesc tot felul de semnale, de indicii, de informații din surse misterioase și trebuie să facă un puzzle. Unii Săgetători pot descoperi adevăruri pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată.

Zodiile de aer trebuie să fie atente la ce scot pe gură

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) trebuie să fie atente la cuvintele pe care le folosesc față de cei din jur, mai ales dacă sunt persoane vârstnice. Unele lucruri pot fi interpretate pentru că sunt scoase din context. Cei mai favorizați din punct de vedere astrologic continuă să fie Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) au ăn față o săptămână excelentă pentru a face pace cu ei înșiși. Fecioarele trebuie să înceteze să mai fie dure cu ele și cu cei apropiați, iar Capricornii și Taurii să se dedice mai mult activităților pe care le-au ignorat până acum.

Săptămâna 22-28 martie va fi, așadar, una plină de surprize din punct de vedere karmic. Apar situații noi, dar și oportunități greu de ratat.

ADVERTISEMENT