Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 august 2021. Speranțe uriașe pentru zodiile de pământ

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 august 2021: zodiile de pământ au parte de momente benefice.
21.08.2021 | 17:30
Horoscop karmic pentru saptamana 2329 august 2021 Sperante uriase pentru zodiile de pamant
Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 august 2021. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 23-29 august 2021, mai multe zodii vor trece prin tot felul de evenimente care le vor deschide ochii.

Mulți nativi vor afla că oamenii pe care i-au considerat prieteni nu sunt tocmai așa ori că de multe ori și-au pus bazele în cine nu trebuia în familie sau la muncă.

ADVERTISEMENT

Este săptămâna marilor revelații karmice, una care va schimba din temelii anumite relații interumane. Iată care sunt previziunile pentru cele 4 categorii de zodii!

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 august 2021

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) simt că au motive să viseze din nou. Taurii se mai temperează și încep să vadă latura plină a paharului. Fecioarele se lasă duse de val, însă nu se deschid foarte mult în fața celorlalți. Vor începe un joc de tatonări interesante cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Capricornilor li se vor deschide porți la care nu se așteptau niciodată. Totul se rezolvă într-un fel sau altul de la sine.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt determinate să facă noi compromisuri pentru a-și asigura un anumit confort. Racii se relaxează, dar astrele le recomandă să nu adoarmă prea tare, căci pot pierde din vedere multe evenimente.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se simt încorsetați, mai ales că trebuie să se întâlnească cu oameni pe care nu îi au la suflet. Peștii renunță la orgoliu în relația cu persoana iubită.

Zodiile de aer ajung în situații complicate

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt puse în situații destul de complicate din punct de vedere relațional. Gemenii se confruntă cu anumite probleme care le afectează imaginea, în timp ce Vărsătorii oferă șanse noi de prietenie celor din jur.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt puse și ele în dificultate în relațiile cu cei apropiați. Sunt nevoite să recunoască unde greșesc pentru a putea merge mai departe.

Cât despre zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător), aceștia au numai de câștigat din săptămâna care urmează. Berbecii reușesc să se redreseze pe toate planurile, iar Leii ajung la niște concluzii favorabile în legătură cu anumite parteneriate.

Săgetătorii se implică în tot felul de activități de pe urma cărora vor avea de obținut sume importante de bani. Dau dovadă de multă consecvență și pentru asta nu pot fi decât apreciați.

 

ADVERTISEMENT