Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 mai 2022. Zodiile de apă au regrete

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 mai 2022: zodiile de apă au tot soiul de regrete. Realizează că ar fi luat alte decizii în anumite etape ale vieții lor.
23.05.2022 | 16:01
Horoscop karmic pentru saptamana 2329 mai 2022 Zodiile de apa au regrete
Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 mai 2022. Foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 23-29 mai 2022 aduce multă treabă pentru zodii! Cine muncește din plin are tot ce e mai bun! Cine se fofilează va avea de pătimit!

Horoscop karmic pentru săptămâna în curs: 23-29 mai 2022

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) par să-și învățat cel mai bine lecția. Sunt puse pe muncă mai mult ca oricare alte zodii.

ADVERTISEMENT

Pentru unele dintre ele, în special pentru Fecioare și Tauri, pot veni câteva momente de neuitat pe care le vor petrece într-o vacanță pe nepusă masă. Soarta îi surprindere, așadar, pe acești nativi, mai ales la sfârșit de săptămână.

Capricornii continuă să se focuseze pe muncă, deoarece nu prea au timp de chefuit și nici disponibilitatea necesară.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă, în schimb, sunt cuprinse de tot felul de regrete. Racii, Scorpionii și Peștii au tot felul de nedumeriri, de întrebări despre cum au acționat în trecut și cum puteau să acționeze ca să evite anumite drame emoționale.

Cât despre zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) acestea vor avea parte de momente de vis. Berbecii intră într-o nouă etapă profesională. Descoperă cât de multe talente au și pe care le pot pune în practică fără să mai zăbovească.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Leii primesc încurajări în legătură cu anumite proiecte de suflet. Au antrenament pentru provocările pe care le aduce sectorul carierei. Cu timpul vor sta ei ceva mai prost!

Săgetătorii trăiesc o perioadă fantastică

Săgetătorii gustă din plăcerile vieții și se detașează de toate scenariile pesimiste ale unor persoane din jurul lor. Nativii de foc găsesc echilibrul acolo unde nu se așteptau. Sunt într-o perioadă fantastică a vieții lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt puse pe treabă. Chiar dacă Gemenii se mai pot confrunta cu mici lacune financiare, mijlocul săptămânii le aduce vești care să îi motiveze că eforturile lor nu sunt în zadar.

Ceva mai bine la capitolul financiar vor sta Balanțele și Vărsătorii. Aceștia pot face achiziții importante.

ADVERTISEMENT