ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Peștii și Vărsătorii trec prin examene grele

Autor: Dan Suta | 22.11.2020 | 10:45
Horoscop karmic pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Peștii și Vărsătorii trec prin examene grele
Horoscop karmic 22-28 noiembrie 2020. Foto: wallpapercave.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020, Peștii și Vărsătorii vor avea parte de câteva provocări destul de dure, iar unele dintre ele vor veni chiar din partea membrilor familiei.

ADVERTISEMENT

Ultima săptămână din luna noiembrie aduce o serie de momente extrem de bulversante pentru foarte multe semne zodiacale. Mulți nativi, mai ales dintre cei de apă și de aer vor afla niște adevăruri deloc plăcute.

Zodiile de apă (Scorpion, Pești și Rac) trebuie să dea față cu realitatea așa cum este ea, nu cum și-au imaginat-o până acum. Au parte de o serie de schimbări în sufletul lor și vor deveni din ce în ce mai confuzi.

Horoscop karmic săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Pentru Pești, lucrurile vor deveni de nesuportat mai ales la mijlocul săptămânii, căci vor fi puși la mijloc într-un conflict unde au legături strânse cu ambele tabere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător, Gemeni) vor avea parte de o săptămână cu multă comunicare, doar că pentru Vărsători, de pildă, curiozitatea s-ar putea să îi coste. Balanțele și Vărsătorii au toate șansele să descopere lucruri neplăcute despre persoanele din jurul lor.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) vor avea o săptămână ceva mai liniștită. Au în fața lor evenimente plăcute din toate punctele de vedere. Unii dintre Berbeci, de pildă, s-ar putea să își găsească marea dragoste în perioada următoare.

Taurii, încărcați negativ

Săgetătorii trag niște concluzii cu privire la situația lor profesională și iau decizii din ce în ce mai benefice statutului lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) vor fi puși în situații destul de complicate din multe puncte de vedere. Vor avea un cuvânt greu de spus, iar de opinia lor va depinde evoluția unor evenimente importante mai ales la locul de muncă.

Pentru Tauri, săptămâna dintre 23 și 29 noiembrie va fi una încărcată din punct de vedere karmic și vor avea multe lucruri de pierdut dacă vor fi în continuare căpoși.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!