Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Zodiile de apă trăiesc ce nu au mai trăit

Horoscop karmic pentru perioada 24-30 octombrie 2022: ultimele zile ale lunii octombrie își vor pune serios amprenta asupra tuturor.
22.10.2022 | 12:37
Horoscop karmic pentru saptamana 2430 octombrie 2022 Zodiile de apa traiesc ce nu au mai trait
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 24 și 30 octombrie 2022 vine cu o suită de provocări în special pentru zodiile de apă. Lucrurile tind să se schimbe mai ales pentru nativii care au cam început să își piardă speranța.

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor trăi ce nu au mai trăit niciodată. Vin tot felul de senzații unice, de experiențe în care vor fi angrenați cu ușurință. Racii vor ajunge la concluzia că multe din eforturile pe care le-au făcut nu au fost degeaba.

ADVERTISEMENT

Scorpionii și Peștii trag și ei niște concluzii favorabile dacă se uită la tot ce au realizat. Cea mai bună zi, cu trăirile cele mai intense va fi cea de vineri, 28 octombrie 2022.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) pun niște pariuri destul de riscante. Gemenii riscă să piardă anumite bunuri sau chiar prietenia cuiva. Astrele îi sfătuiesc pe aceștia să nu se arunce cu capul înainte cu orice preț căci s-ar putea să fie păgubiți.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii analizează tot felul de posibilități prin care să își mărească veniturile. Nu e săptămâna lor norocoasă în sensul ăsta. Balanțele au de rezolvat o serie de probleme personale, unele care nu mai suportă amânare.

Zodiile de foc, pline de energie

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au foarte multă energie și sunt pe karmă pozitivă toată săptămâna. Pentru ei, perioada care vine este una excelentă pe plan sentimental. Săgetătorii și Leii sunt favorizați la capitolul iubire și încurajați să se logodească, dacă până acum au avut anumite temeri să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față o săptămână cu de toate. Taurii se simt nevoiți să pună piciorul în prag în anumite relații, fie că sunt profesionale sau de prietenie.

Fecioarele se destind și petrec timp de calitate cu oameni care contează cu adevărat în viața lor. Capricornii renunță la anumite prejudecăți și încep să îi vadă pe cei din jur cu alți ochi.

ADVERTISEMENT