Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Zodiile de foc, într-o continuă veselie

Horoscop karmic pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022: zodiile de foc au o perioadă plină de lucruri frumoase, de energie bună și de distracție. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
24.04.2022 | 11:45
Horoscop karmic pentru saptamana 25 aprilie  1 mai 2022 Zodiile de foc intro continua veselie
Horoscop karmic pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022, zodiile de foc vor avea o perioadă de glorie din multe puncte de vedere.

Horoscop karmic pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

Multe dintre dilemele pe care le vor avea vor fi clarificate într-o manieră diferită. Berbecii, Leii și Săgetătorii tind să schimbe tacticile de abordare a situațiilor de criză, iar luna mai debutează cu această revanșă a lor binevenită.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, este o săptămână destul de interesantă mai ales din punct de vedere amoros. Cei care sunt singuri își pot întâlni sufletul pereche în weekend-ul următor. De asemenea, Leii își consolidează prieteniile și relațiile cu familia.

Săgetătorii au parte și ei de tatonări, sfera relațională fiind în centrul atenției și pentru ei.

ADVERTISEMENT

Taurii și Capricornii n-au o perioadă strălucită

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au tot felul de temeri legate de confortul lor financiar. Încep să simtă niște griji pe care nu le aveau de multă vreme, în special Gemenii.

Vărsătorii sunt reticenți cu privire la proiectele profesionale noi. Nu vor avea încotro și vor fi aproape obligați să accepte noutatea. Balanțele exagerează cu spiritul lor protector. Unele persoane din familie s-ar putea să le reproșeze tendința de a controla viețile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor încheia luna aprilie 2022 în glorie. Dau un examen important la capitolul sinceritate.

Racii vor fi bine văzuți de cine trebuie, căci dovedesc loialitate și onestitate. Scorpionii se feresc de cuvinte mari, deși nu ar trebui căci lucrurile ies așa cum și-au dorit.

ADVERTISEMENT

Cât despre Pești, dragostea bate la porțile inimii lor. Ar fi bine să îl lase pe Cupidon să-și facă de cap!

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reușesc să îi tempereze pe cei din jurul lor care au porniri narcisiste. Fecioarele sunt extrem de vehemente cu oamenii care vorbesc toată ziua despre ei. Nu mai suportă lauda de sine, iar din cauza asta decid să pună stop anumitor prietenii.

Taurii și Capricornii au probleme cu ego-ul exacerbat. Au parte de cumpene serioase, de dușuri reci care îi vor trezi la realitate, așa cum este ea.

 

ADVERTISEMENT