Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Berbecii primesc semnale interesante

25.04.2021 | 10:15
Horoscop karmic pentru saptamana 26 aprilie  2 mai 2021 Berbecii primesc semnale interesante
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.

Sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai sunt pe un marcaj al rezolvării problemelor emoționale pentru majoritatea semnelor zodiacale.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă excelentă pentru anumite zodii care se concentrează asupra studiilor în această perioadă.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) au o săptămână în care nu trebuie să își arate mușchii. Cei care se vor impune fără să țină cont de preferințele și părerile celor din jur vor avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021

Leii se lovesc de tot felul de situații care le pun la încercare abilitățile de comunicare, în timp ce Săgetătorii vor comunica excesiv și s-ar putea să devină obositori pentru cei din jur, chiar dacă prin ceea ce spun sunt interesanți și au dreptate.

Berbecii primesc tot felul de semne cosmice pe care dacă le interpretează cum trebuie s-ar putea să le meargă din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn și Fecioară) finalizează anumite procese pe care le-au început de prin februarie sau martie. Cele mai multe surprize plăcute apar pentru Fecioare și Tauri, care și-au făcut griji în exces.

Vărsătorii au lipici la bani

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) sunt plini de idei noi și fac eforturi uriașe pentru a-și face loc pe scenă. Racilor li se arată chiar o călătorie peste mări și țări, acolo unde ar putea cunoaște faima la care nu visau niciodată, iar Scorpionii primesc bani din surse noi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) sunt puse în fața unor evenimente neprevăzute la locul de muncă și trebuie să improvizeze niște răspunsuri cât mai convingătoare pentru a ieși din bucluc.

Cei mai favorizați vor fi Vărsătorii, pentru care săptămâna 26 aprilie – 2 mai va fi una extraordinară din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT