Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Zodiile de foc rup legăturile toxice

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 iulie - 1 august 2021: zodiile de foc scapă de falșii prieteni.
25.07.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 26 iulie  1 august 2021 Zodiile de foc rup legaturile toxice
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021, zodiile de foc vor rupe legăturile toxice. Se vor axa mai mult pe lucrurile bune din viața lor.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor afla în tot felul de situații interesante sub aspect karmic. Fac eforturi mari să intre pe făgașul normal și se vor dumiri în legătură cu anumiți prieteni.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Leii și Săgetătorii se vor distanța de oamenii în care nu mai au încredere. Descoperă bârfe pe care aceștia le-au spus la spatele lor, în timp ce ei îi ajutau și le ofereau umărul pe care să plângă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au multe drumuri de făcut. Problemele birocratice le dau bătăi de cap Racilor, care trebuie să scoată niște sume frumușele de bani din buzunar pentru anumite situații.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pot întâmpina probleme cu legea. Unele lucruri pe care au vrut să le ascundă ies la iveală într-un moment complicat din viața lor.

Peștii au și ei niște chestiuni de rezolvat. Unii vor apela la ajutorul unor specialiști, la ajutorul celor care știu să citească legile printre rânduri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au în față oportunități pe care nu le pot rata din punct de vedere profesional. Gemenii se pot reinventa dacă au puțină răbdare.

Imaginația lor funcționează la cote maxime și îi iau prin surprindere pe cei din jurul lor. Balanțele pot da dovadă de implicare, însă nu suportă munca în echipă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ ies în evidență

Se descurcă mult mai bine singuri, ba chiar pot fi mai eficienți decât un grup întreg dacă sunt lăsați în pace. Cât despre Vărsători, aceștia primesc multe șanse de a se relansa în domenii cu care până acum doar au tatonat.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) îi cuceresc pe toți cu ideile lor. Taurii sunt ceva mai agitați și nu prea au chef de socializare, însă Fecioarele și Capricornii vor fi în centrul atenției.

Capricornii sunt cei care vor surprinde cel mai mult, căci aceștia devin mai vocali și au o prezență de spirit aparte. Nativii de pământ sunt cuprinși de o energie puternică și pot schimba munții din loc. Vor deveni un exemplu pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT