Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022. Zodiile de aer se relaxează

Zodiile de aer au parte de clipe de relaxare în perioada 27 iunie - 3 iulie 2022. Vin momente speciale pentru cei trei nativi după o perioadă destul de agitată a vieții lor.
26.06.2022 | 10:34
Horoscop karmic pentru saptamana 27 iunie  3 iulie 2022 Zodiile de aer se relaxeaza
Horoscop karmic pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022, zodiile de aer își găsesc echilibrul în câteva activități de-a dreptul relaxante. Sunt pe karmă pozitivă în toată perioada care vine.

Horoscop karmic pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele (nativii de aer) nu mai aleargă după recunoaștere socială și nici după stima anturajului lor de prieteni. Toate lucrurile pe care le vor face vor fi în deplin anonimat.

ADVERTISEMENT

Ajung la concluzia că nu orice bucurie sau realizare trebuie împărtășită și nu cu oricine. Balanțele sunt ceva mai muncitoare din cele trei zodii. Este forma în care știu ele să se relaxeze.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun la cale tot felul de evenimente prin care vor să le aducă zâmbetul pe chip celor dragi. Racii și Peștii devin foarte bun organizatori, extrem de pricepuți în a-i surprinde pe cei dragi lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii fac planuri financiare destul de serioase. Vor să își deschidă o afacere care să le dea independența de care au atât de mare nevoie.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt bântuiți de karma de posesivitate. Trebuie să înțeleagă faptul că nu toată lumea achesează la ideile și principiile lor despre viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ se concentrează pe muncă

Este timpul să învețe să le acorde libertatea celor apropiați de a se exprima așa cum știu ei, de a se focusa pe ce îi interesează personal. Pot apărea mici divergențe cu anumite persoane din cauza diferențelor de opinii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână plină de încercări pe plan profesional. Taurii sunt nevoiți să se reinventeze la locul de muncă, să își ducă activitățile la bun sfârșit într-un mod diferit.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pun la cale tot felul de proiecte, tot felul de idei care s-ar putea să aibă succes. Devin mai vocale și mai pregătite pentru provocări. Capricornii au o săptămână ușurată la muncă. Le ies toate din prima.

ADVERTISEMENT