Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 27 septembrie -3 octombrie 2021. Zodiile de aer sunt puse pe ceartă

Horoscop karmic pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021: zodiile de aer vor fi puse pe conflicte!
26.09.2021 | 10:51
Horoscop karmic pentru săptămâna 27 septembrie -3 octombrie 2021. Zodiile de aer sunt puse pe ceartă
Horoscop karmic pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. Foto: wallpaperacces.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, zodiile de aer vor fi puse în tot felul de situații care se vor lăsa cu multe discuții aprinse.

Săptămâna aduce tensiune în viețile multor nativi, însă acestea sunt menite spre rezolvarea celor mai stringente probleme.

Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au de făcut tot felul de reglări de conturi cu persoane de la locul de muncă ori din anturajul apropiat.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Multe discuții pot porni de la banalități și se ajunge foarte ușor la discuții extrem de aprinse. Cei care tind să se impună de multe ori într-un mod radical sunt Gemenii și Balanțele.

Vărsătorii vor fi mult mai flower-power, cu toate că vor fi provocați de multe persoane din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trebuie să se uite bine în jur pentru a vedea în cine merită să aibă încredere. Vor apărea situații în care Taurii s-ar putea să nu reacționeze tocmai diplomat.

Fecioarele își vor menține anumite rezerve vizavi de niște persoane pe care le-au cunoscut recent și vor face o figură bună tocmai prin alegerea momentelor în care să tacă. Capricornii, în schimb, intră în gura lupului riscând tot.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun mare preț pe cuvântul dat. Cei care nu își respectă promisiunile vor fi priviți răi în ochii lor.

Scorpionii și Racii sunt dispuși să renunțe la anumite prietenii după ce descoperă că nu sunt potrivite felului lor de a fi. Scorpionii sunt ceva mai intransigenți decât Racii, însă extrem de tăioși chiar și dacă nu spun multe vorbe.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc, perioadă cu suișuri și coborâșuri

Peștii traversează o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Trebuie să se pună la curent cu lucrurile pe care le află despre persoana iubită și continuă să facă anumite investigații.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptâmână cu suișuri și coborâșuri. Leii sunt implicați în niște situații neplăcute și trebuie să le rezolve renunțând la orgoliu.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt puși pe fapte mari, dar unii oameni îi încurcă. Săgetătorii trăiesc una din cele mai bune perioade ale acestui an. Tot ce trebuie să facă este să mulțumească pentru lucrurile frumoase din viața lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri