Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Stați aproape de zodiile de pământ!

27.12.2020 | 09:34
Horoscop karmic pentru saptamana 28 decembrie 2020  3 ianuarie 2021 Stati aproape de zodiile de pamant
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, vin momente pentru care nu toate zodiile sunt pregătite. 2021 începe în forță și deja vom simți cum se alege grâul de neghină.

Zodiile de foc (Leu, Săgetător și Berbec) sunt cele mai avantajate de intrarea în noul an. Pentru acești nativi, legătura cu Dumnezeu va fi mai puternică decât în orice perioadă din viața lor, iar felul în care vor începe să se raporteze la lume se va schimba, în special pentru Săgetători, cei mai spirituali dintre nativii de foc.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Leii au parte și ei de o deschidere către nou, către tot ce înseamnă religie, spiritualitate. Se reconectează la adevărurile cosmice universal valabile.

Horoscop karmic pentru ultimele zile din 2020 și primele din 2021

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) îmbrățișează pragmatismul și sunt foarte bune la casa omului într-o perioadă a depresiilor, a fricilor și a reproșurilor personale. Sunt aplicate, știu ce și când să spună, cum să acționeze pentru ca oamenii dragi lor să zâmbească și să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Atât Taurii, cât și Fecioarele și Capricornii s-ar putea refugia în muncă și nu vorbim aici doar despre jobul lor, ci despre munca pentru ceilalți, despre acte caritabile, despre ce înseamnă întrajutorare cu adevărat.

Zodiile de apă vor să repare greșelile trecutului

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) sunt dispuse să cucerească lumea, doar că pornesc cu stângul chiar din prima zi a lui 2021. Vorbim aici în special de Gemeni, care în continuare greșesc crezând că e suficient entuziasmul pentru a avea parte de mari reușite.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Vărsătorii sunt ceva mai cumpătați, iar Gemenii trebuie să învețe de la ei cum să acționeze pentru a nu fi dezamăgiți ulterior, indiferent de domeniu.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au o deschidere ceva mai mare spre a recunoaște greșelile pe care le-au făcut în 2021 și încearcă un act de sinceritate față de persoanele în fața cărora au călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt cei mai pătrunși de sentimentul vinovăției și primii care vor reuși să se căiască și să fie iertați pentru relele făcute.

ADVERTISEMENT