ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Zodiile de pământ rup pisica în două

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021: zodiile de pământ vor rupe pisica în două. Vine momentul în care trebuie să vorbească.
Autor: Dan Suta | 27.06.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021. Zodiile de pământ rup pisica în două
Horoscop karmic pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021. Foto: carvercentercatalyst.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021, mai multe zodii vor avea parte de experiențe care mai de care mai interesante.

ADVERTISEMENT

Săptămâna este marcată de intrarea recentă în mișcare retrogradă a planetei Neptun, căci efectele se vor simți cel mai bine în această perioadă.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de tot felul de momente edificatoare la toate capitolele. Taurii nu mai suportă anumite tensiuni din familie ori de la locul de muncă și vor pune piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021

Își cer drepturile și cer, de asemenea, să le fie ascultate opiniile. Fecioarele nu vor să își mai asume răspunderea pentru problemele celorlalți. Se vor detașa destul de mult de anumiți oameni.

Capricornii sunt prinși într-o situație complicată din punct de vedere sentimental. Lucrurile pe care le exprimă vizavi de persoana iubită nu ajung așa cum le gândesc.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt cu josul în sus toată săptămâna. Racii se pot enerva ușor pe cei care îi contrazic pe anumite teme unde se consideră experți. Scorpionii nu sunt nici ei mai docili. Au un orgoliu care îi poate face să piardă multe puncte la capitolul imagine.

Peștii sunt și ei încercați de anumite conflicte. Se implică în tot felul de scandaluri în care nu ar avea ce căuta.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au de-a face cu tot felul de oameni care mai de care mai interesanți. Gemenii își fac relații noi în permanență și asta îi ține cumva energici. Sunt plini de adrenalină și de entuziasm.

Balanțele au drumuri de făcut

Vărsătorii și Balanțele au multe drumuri de făcut și de rezolvat o serie de chestiuni ce țin de birocrație.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pun prea mult suflet în anumite situații care pot fi rezolvate mai simplu decât cred.

Berbecii reușesc să se dumirească referitor la anumite alegeri pe care le-au făcut din punct de vedere profesional. Unii ar putea realiza că au greșit, alții că au pornit pe drumul corect.

ADVERTISEMENT

Leii sunt veseli și puși pe șotii toată săptămâna. Au și ei de rezolvat chestiuni financiare. Săgetătorii se simt descumpăniți de anumite răspunsuri neplăcute pe care le pot primi de la autorități. Nu trebuie să dispere, căci astrele au ceva bun pregătit pentru ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!