Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Zodiile de pământ o iau de la zero

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 martie - 3 aprilie 2022: zodiile de pământ sunt nevoite să o ia de la zero în anumite privințe. Iată care sunt previziunile pentru perioada ce vine.
27.03.2022 | 15:29
Horoscop karmic pentru saptamana 28 martie  3 aprilie 2022 Zodiile de pamant o iau de la zero
Horoscop karmic pentru săptămâna 28 martie - 3 aprilie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai fresh horoscop karmic, cel pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022, zodiile de pământ vor da de anumite dificultăți pe care singure și le pun în cale.

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

Taurii, Fecioarele și Capricornii trebuie să rectifice anumite lucruri pe care le-au spus ori să regândească un plan personal de la zero. Nativii de pământ și-au pus tot felul de speranțe în legătură cu stilul lor de viață, însă trebuie să o ia de la capăt. Vorbim aici despre niște tabieturi care pot fi schimbate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână destul de agasantă. Racii trebuie să se împartă în mai multe locuri. Oamenii din jur vin cu tot felul de reproșuri și simt că nu mai fac față.

Cât despre Scorpioni, aceștia pot intra în conflicte cu colegii de la locul de muncă. Este o perioadă cu mulți nervi și pentru Pești, care vor fi ceva mai liniștiți la final de săptămână căci sunt alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) duc tot greul pe umerii lor la serviciu. Sunt angajați exemplari și fac față cu brio condițiilor de stres. Gemenii vin, ca de obicei, cu soluții salvatoare pentru problemele cu care se confruntă cei din jur.

Zodiile de foc au nevoie de mai multă concentrare

Vărsătorii pot începe proiecte noi, iar Balanțele se ocupă mai mult de munca de acasă. Au multe de făcut, mai ales cei care s-au apucat de curățenia de primăvară și de renovare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt dispuse să se concentreze cu mai multă atenție asupra felului în care se exprimă. Unele cuvinte spuse la repezeală pot fi interpretate eronat. Săgetătorii au această problemă mai ales când iau cuvântul într-un grup mai mare de persoane.

Leii trebuie să-și numere bine banii înainte să îi dea pe te-miri-ce. Berbecii au o săptămână fantastică din toate punctele de vedere. Nu au motive să se plângă.

ADVERTISEMENT