Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Zodiile de foc trec prin furtună

Dan Suta   
în Horoscop
02/05/2021, 10:10
Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Zodiile de foc trec prin furtună
Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Foto: womenshealthmag.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 3-9 mai 2021, zodiile de foc vor trece prin furtună pentru a vedea curcubeul! Este o săptămână decisivă pentru foarte multe persoane.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin momente destul de complicate în special din punct de vedere profesional pentru a realiza cum pot obține ceea ce își doresc.

Viața îi pune la mare încercare în Săptămâna Luminată în special pe cei care sunt zgârciți, pe cei care au refuzat să îi ajute pe alții în ultimul an. Universul va dori să facă acum o compensație a răului pe care aceștia le-au făcut prin nepăsarea manifestată față de ceilalți.

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 mai 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor trece și ele prin furcile caudine ale Destinului. Racii stau ceva mai bine la capitolul emoțional deoarece demonstrează că se pot îndrepta, însă Scorpionii și Peștii nu evoluează absolut deloc, iar problemele în cazul lor nu fac decât să se acumuleze.

Peștii s-ar putea să treacă printr-o despărțire dureroasă, aceasta fiind cea mai mare palmă pe care ar putea-o primi din punct de vedere amoros, una peste care nu vor trece cu bine.

Zodiile de pământ trec prin schimbări importante

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) vor fi supuse unor examene destul de importante din partea anumitor prieteni. În această săptămână trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau căci unele dintre ele s-ar putea să nu le vină tocmai bine.

Gemenii sunt cei mai predispuși la pierderi financiare din cauza încăpățânării cu care acționează.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o săptămână plină de schimbări profunde. Taurii se vor ocupa mai mult de sufletul lor, Fecioarele vor pune accent pe aspectul fizic și vor începe o etapă a înnoirii, iar Capricornii vor iniția proiecte noi pentru confortul lor financiar și al familiei, anunțându-se câteva câștiguri importante undeva la mijlocul săptămânii.

 

Închide ×