Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022. Zodiile de apă întorc foaia!

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022: zodiile de apă și cele de aer au o perioadă un pic mai anevoioasă față de restul anului.
02.10.2022 | 16:00
Horoscop karmic pentru saptamana 39 octombrie 2022 Zodiile de apa intorc foaia
Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Previziunile karmice pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022 nu sunt tocmai favorabile zodiilor de aer și de apă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) trebuie să ia decizii de ultim moment, să întoarcă foaia pe ultima sută de metri. Scorpionii trăiesc dezamăgiri pe bandă rulantă, începând cu promisiunile neonorate legate de locul lor de muncă.

ADVERTISEMENT

Racii descoperă încă o dată, da mai eran nevoie, cât de mare poate fi vanitatea omului. Se ridică și merg mai departe, doar că încrederea lor în cei din jur e tot mai fragilă. Cât despre Pești, aceștia trebuie să întoarcă foaia în planul sentimental. Apar probleme în dragoste!

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au tot felul de certuri în familie. Simt că nu își mai găsesc locul, că nu fac tot ce trebuie, că li se pune la îndoială orice gest sau cuvânt scos pe gură.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai vulnerabili din cele trei semne de apă. Ei sunt mai predispuși să se izoleze de restul lumii, o decizie care nu poate aduce perspective pozitive. Ar fi bine să își găsească forța necesară de a ieși cu orice preț din starea de tristețe.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână plină de provocări. Taurii duc lupte noi la serviciu, iar Fecioarele încă mai găsesc, într-un mod neașteptat, capacitatea de a se reinventa.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc, 7 zile bune, cu excepția Săgetătorilor

Capricornii află că unele persoane pentru care băgau mâna în foc nu sunt tocmai uși de biserică.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) muncesc, dar și culeg roadele eforturilor lor. E o perioadă excelentă mai ales pentru Berbeci și Lei. Săgetătorii pot avea anumite tensiuni în cuplu din cauza modului lacunar în care își exprimă dorințele.

ADVERTISEMENT

Unii Săgetători sunt cu gândul la niște persoane sau situații din trecut pe care credeau că le-au depășit. Viața le oferă încă multe surprize, iar unele îi pot debusola.

ADVERTISEMENT