Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. Zodiile de foc iau decizii esențiale

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021: zodiile de foc vor lua decizii favorabile sufletului lor.
28.08.2021 | 09:45
Horoscop karmic pentru saptamana 30 august  5 septembrie 2021 Zodiile de foc iau decizii esentiale
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021, zodiile de foc vor trăi povești frumoase de iubire, dar asta nu e tot.

Toamna debutează cu situații interesante pe care zodiile nu le vor uita repede. Încă din primele zile ale lui septembrie se întrevăd câteva licăriri de speranță de mai bine pentru mulți nativi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi puși în situații care vor scoate la iveală bunătatea și capacitatea lor de a răspunde provocărilor în timp util.

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

Berbecii dau totul la locul de muncă și se simt apreciați. Vor lua decizii bune pentru viitorul lor financiar. Leii mai trebuie să aștepte nițel pentru vremurile bune, dar eforturile pe care le depun acum nu sunt de prisos.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt într-o continuă lună de miere și se bucură de fiecare moment special alături de persoana iubită.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse în situații în care au pâinea și cuțitul. Nu au voie să dezamăgească oricât de greu le-ar fi să facă față situațiilor deloc ușoare.

ADVERTISEMENT

Gemenii se simt ușot timorați deoarece nu se pot concentra în totalitate asupra anumitor aspecte. Cât despre Balanțe, acestea poartă discuții foarte importante despre statutul lor în locul în care lucrează.

Zodiile de apă dau de probleme

Vărsătorii sunt pândiți de noroc în săptămâna care urmează. Totul merge ca pe roate pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trebuie să rezolve anumite probleme de natură birocratică. Racii prind curaj și susțin anumite puncte de vedere care pot deranja superiorii de la muncă.

Scorpionii și Peștii sunt pe o pojghiță de gheață și trebuie să fie foarte atenți cum acționează în perioada următoare.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) rup legăturile toxice. Taurii sunt cei mai deciși să facă o curățenie generală în lista lor de prieteni. S-au săturat de oamenii falși.

Fecioarele muncesc din greu și fac tot felul de eforturi pentru a se menține pe linia de plutire. Este o săptămână bună, în linii mari.

Capricornii au o perioadă de noi începuturi, una extraordinară din punct de vedere profesional. Sunt hotărâți să facă tot posibilul să obțină un post-cheie. De altfel, sunt destul de susținuți de astre.

 

 

ADVERTISEMENT