Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii primesc vești bune

29.11.2020 | 15:50
Horoscop karmic pentru saptamana 30 noiembrie  6 decembrie 2020 Sagetatorii primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii vor avea parte în prima săptămână din ultima lună a anului numai de vești plăcute.

Din punct de vedere karmic, perioada cuprinsă între 30 noiembrie și 6 decembrie va fi una bulversantă pentru zodiile de apă și pentru unele persoane născute în Gemeni.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor intra într-o perioadă a reconectării cu sinele. În special Gemenii și Vărsătorii tineri vor începe să vadă lumea cu alți ochi și să trăiască schimbându-și treptat stilul de viață.

Horoscop karmic săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020, zodie cu zodie

Unele îngrijorări ale lor, mai ales că mulți Gemeni și Vărsători sunt ipohondri, îi vor face să își schimbe chiar radical anumite obiceiuri și vor avea parte de sprijin în acest sens.

ADVERTISEMENT

Gemenii trecuți de 30 de ani vor avea o perioadă ceva mai tulbure din punct de vedere sentimental. Pentru ei, săptămâna care începe mâine poate fi decisivă, așa că au de făcut o alegere privind continuitatea relației în care se află.

Balanțele au o perioadă destul de bună, cu accent pe casă și familie, neglijând ușor sarcinile de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele economisesc bani, Berbecii sunt înconjurați de iubire

Zodiile de apă (Pești, Rac, Scorpion) vor avea parte de câteva episoade destul de dure din punct de vedere emoțional. Sunt însoțiți de o karmă negativă până pe 5 decembrie seara, căci multe din lucrurile rele, din greșelile făcute în trecut, s-ar putea întoarce acum împotriva lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse pe fapte mari. Fecioarele își reorganizează anumite evenimente din cauza pandemiei și devin ceva mai econome. Taurii și Capricornii muncesc până la epuizare.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt puse pe fapte mari în perioada imediat următoare. Berbecii și Leii au o săptămână foarte bună din punct de vedere amoros, iar Săgetătorii primesc vești bune și pornesc pe un nou drum cu ceva mai multă încredere în propriile lor forțe. Răsare, cu alte cuvinte, soarele și pe strada lor!

 

ADVERTISEMENT