Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022. Zodiile de foc dau din coate și-și fac loc!

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 ianuarie - 5 februarie 2022: zodiile de foc dovedesc că se pot descurca în orice situație. Săptămâna care vine dau tot ce pot.
30.01.2022 | 10:10
Horoscop karmic pentru saptamana 31 ianuarie  5 februarie 2022 Zodiile de foc dau din coate sisi fac loc
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022, zodiile de foc vor ieși în față făcând exact ce își doresc, fără să țină cont de critici.

Se zice că destinul și-l scrie de cele mai multe ori fiecare singur, iar în cazul nativilor de foc, această zicală se va nimeri mai mult ca oricând în primele zile ale lui februarie 2022.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) au în față tot felul de oportunități, de drumuri bifurcate. Intuiția este cea pe care trebuie să se bazeze, în special Săgetătorii.

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022

Dacă dau din coate și merg înainte fără să se uite în spate, își vor găsi locul. Aceasta este atitudinea pe care Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să o aibă în zilele care vin.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) sunt puși pe calcule. Au prea multe planuri și prea puțini bani să le pună în aplicare. Nu e ceva rău.

E bine că au dorințe, că vor să evolueze, că vor să conceapă lucruri de care să se ocupe doar ei. Trebuie să țină cont, totuși, de faptul că oricât de deștepți și de ambițioși ar fi, nu vor reuși singuri. Vor avea nevoie de sprijin, de o echipă care să le împărtășească principiile.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse pe schimbări privind imaginea lor publică. Taurii vor comunica mai tăios, mai puțin, dar mai eficient.

Capricornii vor merge pe varianta clasică. Și anume, vor lăsa ca rezultatele muncii lor să vorbească de la sine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se vor concentra pe felul în care își expun opiniile în raport cu sensibilitățile celor din jur. Vor fi ceva mai atente la nuanțe.

Zodiile de aer, în degringoladă?

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor să pună piciorul în prag, dar nu sunt 100% pregătiți pentru asta.

În continuare apar tot felul de ecuații pe care nu au reușit să le deslușească. Gemenii sunt ceva mai imprevizibili, în timp ce Vărsătorii încep să se lase pe mâinile celor pricepuți, celor cu experiență de viață.

Balanțele pot isca tot felul de certuri în anturajul în care se învârt, așa că le este recomandat să gândească de două ori înainte să acționeze.

 

ADVERTISEMENT