Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. Zodiile de pământ sunt puse la încercare

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie 2021: zodiile de pământ au parte de ultimele încercări grele ale acestui an.
30.05.2021 | 11:57
Horoscop karmic pentru saptamana 31 mai  6 iunie 2021 Zodiile de pamant sunt puse la incercare
Horoscop karmic pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie 2021. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021, zodiile de pământ au de trecut un ultim mare hop.

Ultima zi din mai și primele 6 zile din iunie vor veni cu o înnoire pentru mai toată lumea. Apar situații pe care nativii nu le mai pot ignora, momente unice în care pot străluci.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor avea de trecut prin ultimele mari încercări ale acestui an. Începutul verii vine cu o serie de noi responsabilități, pentru că lumea lor se schimbă complet.

Horoscop karmic pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021

Taurii au nevoie de câteva zile de relaxare pentru a se pregăti de marele salt profesional. Au parte de câteva momente dificile, în sensul că apar sincope în comunicare. După ce se vor face auziți, lucrurile vor reveni la normal.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt încercate încă din prima zi a săptămânii. Primesc niște răspunsuri la anumite dileme. Trec prin câteva momente grele, dar le vor depăși cu brio. După ce vor depăși obstacolul pe care l-au pus astrele în calea lor vor deveni mai puternice și mai încrezătoare în propriile forțe.

Capricornii au câteva conflicte la locul de muncă. Nu se întâlnesc pe aceeași lungime de undă cu colegii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au o săptămână în care fac primele plăți karmice serioase ale acestui an. Trecutul revine în viețile Peștilor și Scorpionilor aducându-le în cale oameni pe care ar vrea să îi uite definitiv.

Racii sunt ceva mai feriți de probleme. Pentru ei, perioada care urmează este una bună pentru călătorit.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trec printr-un duș rece la mijlocul săptămânii

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au și ele parte de câteva hopuri. Gemenii sunt prinși între ciocan și nicovală. Trebuie să rezolve un conflict de familie.

Vărsătorii au parte de un duș rece undeva la mijlocul săptămânii. Pentru ei, săptămâna va fi bună, dar cu mici atenționări pe planul comunicării.

Balanțele dau de tot felul de cârcotași și sunt puse în situații stânjenitoare. Trebuie să apeleze la calm și diplomație.

Zodiile de foc (Săgetător, Leu și Berbec) sunt prinse în conflicte care nu le aparțin. Toate cele trei zodii vor da dovadă de mai multă maturitate în abordarea anumitor probleme.

Săgetătorii și Leii au în mod special cheia rezolvării anumitor situații stringente.

 

ADVERTISEMENT