Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile de foc devin reci cu cei din jurul lor

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022: zodiile de foc vor deveni ceva mai distante față de cei din jur. Au nevoie de timp doar pentru ele.
03.04.2022 | 10:23
Horoscop karmic pentru saptamana 410 aprilie 2022 Zodiile de foc devin reci cu cei din jurul lor
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022, zodiile de foc vor lua hotărârea să nu se mai apropie foarte mulți de cei din jur. Vor să mediteze mai mult, să stea de vorbă cu ele însele, iar pentru asta au nevoie în primul rând de liniște.

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022

Berbecii, Leii și Săgetătorii au o săptămână a redescoperirilor. Sunt deciși să se privească mai profund și să afle care sunt lipsurile lor sufletești. Vor fi ceva mai reci cu cei din jurul lor pentru că vor liniște.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, de pildă, ar putea lua decizia să plece într-o călătorie de unii singuri, un voiaj spiritual. Nu e exclus să se reculeagă undeva în natură sau poate chiar la o mănăstire.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au parte de o săptămână în care nu prea vor mai avea timp pentru ele. Gemenii sunt prinși în tot felul de activități a căror rezolvare depinde de ei.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au multe telefoane de dat și tot felul de întâlniri importante pentru scopurile lor profesionale. Cât despre Balanțe, acestea au multă treabă de făcut în căminul lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt cele mai imprevizibile în următoarele 7 zile. Cei din jur vor putea cu greu să intuiască lucrurile pe care și le doresc cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă au o săptămână excelentă

Taurii și Fecioarele vor comunica succint și vor lăsa mereu loc de interpretare, indiferent de răspunsul pe care îl vor oferi. Și Capricornii vor schimba tactica, mai ales în relațiile cu colegii de la muncă.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână foarte bună din punct de vedere karmic. Scorpionii au noroc în dragoste, în timp ce Racii și Peștii fac bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Peștii ar putea să înceapă un proiect nou pe care să-l conducă singuri sau în parteneriat cu cineva. Au atât de multe idei încât nu vor ști de care să se apuce mai întâi.

 

ADVERTISEMENT