Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. Fecioarele și Berbecii au un destin comun

03.01.2021 | 16:52
Horoscop karmic pentru saptamana 410 ianuarie 2021 Fecioarele si Berbecii au un destin comun
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021, prima săptămână completă din acest an: multe dintre lucrurile pe care le știam în vreun fel vor începe să se schimbe. Viața ne ia prin surprindere pe toți!

Prima săptămână din anul 2021 ne aduce speranță, bucurii neașteptate și acces la anumite resurse care ni se păreau până acum interzise.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) sunt extrem de atente la schimbările care se produc chiar sub ochii lor și nu sunt deloc speriate.

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021

Berbecii își doresc să se implice și mai mult în ajutorarea comunității din care fac parte, cu un sfat, cu un leu sau pur și simplu cu prezența lor fizică. Aici împart același destin comun, de sacrificiu pentru binele celorlalți, cu Fecioarele.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii își găsesc liniștea la care tânjeau de atâta amar de vreme și își fac tot felul de planuri, secondați de prieteni cu intenții bune, de data aceasta. Leii sunt bine aspectați pe planul amoros. Au o karmă favorabilă de iubire toată săptămâna.

Vărsătorii încep o epocă de aur

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pășesc în noul an curioase, pregătite să se lase în mâna destinului, dar și extrem de muncitoare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, așa cum spuneam mai sus la Berbeci, vor avea rolul de mamă a răniților în prima săptămână din an, dar ca notă aparte față de Berbeci, vor fi ceva mai dure, schimbându-se în multe situații raportul de forțe.

Taurii și Capricornii sunt bine poziționați pe axa financiară, chiar dacă pe la mijlocul săptămânii s-ar putea trezi cu anumite confuzii din cauza unor greșeli făcute de autorități. Unii pot primi o factură greșită de la compania de telefonie mobilă sau electricitate, dar toate se rezolvă până vineri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Balanță, Gemeni, Vărsător) au motive să ridice capul sus, după ce în ultimele luni au simți că le-a fugit pământul de sub picioare.

Balanțele reușesc să se ridice și din punct de vedere amoros, nu doar profesional, iar Gemenii privesc cu optimism către viitorul lor. Vărsătorii sunt în cea mai bună formă, căci pentru ei, de pe 4 ianuarie, începe o etapă de aur.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt pe karma de agresivitate în toată săptămâna. Nu nemulțumirile cât felul în care le exprimă le pot aduce multe necazuri în relațiile cu ceilalți, chiar cu părinții sau copiii.

 

ADVERTISEMENT