Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 iulie 2022. Zodiile de apă repară o serie de greșeli

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 iulie 2022: zodiile de apă vor repara o serie de greșeli pe care le-au făcut în trecut, unele cu un deosebit impact karmic.
04.07.2022 | 10:34
Horoscop karmic pentru saptamana 410 iulie 2022 Zodiile de apa repara o serie de greseli
Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 iulie 2022. Foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 4-10 iulie 2022, zodiile de apă vor să o ia de la zero din multe puncte de vedere. Lucrurile se schimbă radical pentru ele.

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 iulie 2022

Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) retrăiesc anumite evenimente ale trecutului, pe care le vor privi cu alți ochi. Multe din întâmplările care le-au marcat apar în viața lor sub forme diferite. E posibil ca anumiți oameni să revină în prezent, să le ofere câteva lecții de viață extrem de importante.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt ceva mai așezați în perioada care vine, ceva mai pregătiți pentru a face pace cu trecutul. Peștii și Racii mai au puțin de tras.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse în tot felul de situații care mai de care mai complicate pe plan profesional. Balanțele sunt puse în niște ipostaze destul de neplăcute legat de anumite deadline-uri pe care trebuie să le respecte.

ADVERTISEMENT

Cât despre Vărsători, aceștia nu au de ales și trebuie să facă anumite compromisuri în săptămâna cuprinsă între 4 și 10 iulie 2022. Acești nativi sunt gata de sacrificii, mai ales că își dau seama că nu au o altă cale de urmat.

Zodiile de pământ comunică diferit

Gemenii au baftă la bani, însă trebuie să îi investească inteligent. Totul se schimbă pentru cei care știu cum să își gestioneze eficient bugetul.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) recurg la tot felul de tactici în dialogurile cu cei din jur. Nu sunt tocmai convinși de ceea ce vor să obțină, așa că se așteaptă la orice. Își pun viețile în mâna destinului.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână un pic mai bulversantă. Agitația cuprinde anturajul din care fac parte și se stresează și ei destul de tare. Trebuie să învețe să facă slalom printre tot felul de situații stânjenitoare, unele cu care nu se pot obișnui foarte ușor.

ADVERTISEMENT