Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021. Zodiile de apă pornesc pe un nou drum

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021: zodiile de apă vor porni pe un nou drum. Este o perioadă bună pentru tot felul de clarificări.
03.10.2021 | 10:41
Horoscop karmic pentru saptamana 410 octombrie 2021 Zodiile de apa pornesc pe un nou drum
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021, zodiile de apă vor purta niște discuții extrem de importante în urma cărora vor trage concluzii care îi vor ajuta să ia cele mai bune decizii.

Zodiile de apă nu sunt singurele care în prima săptămână completă din luna octombrie trebuie să asculte mult. Trebuie să cântărească tot ce se petrece în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puși în fața unor situații pe care nu puteau să le prevadă sub nicio formă. Racii deslușesc niște mistere din punct de vedere profesional, iar Scorpionii s-ar putea să intre în posesia unor sume de bani la care nu se așteptau niciodată.

Horoscop karmic pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021

Peștii nu sunt extrem de comunicativi în săptămâna care urmează, însă știu să se facă remarcați chiar și tăcând.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) duc sentimentele de iubire la un alt nivel. În special Berbecii și Săgetătorii vor fi cei care își vor dori să-și surprindă partenerul de viață cu tot felul de momente romantice.

Leii se focusează mai mult pe muncă. Nu au timp de drame emoționale, de povești siropoase de dragoste.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) dau de necazuri în special la jumătatea săptămânii. Unele situații pe care s-au bazat sau chiar unii oameni vin și le dau peste cap toate scenariile.

Gemenii devin extrem de dezamăgiți de cineva pe care nu mai pot acoperi foarte mult pentru că, vorba aceea, bate la ochi. Poate să fie vorba despre un coleg de muncă, o persoană din familie ori chiar persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ se vor enerva tare

Balanțele tind să reprioritizeze totul în viața lor. Se vor concentra foarte atent pe ce au de făcut. Vor lăsa lucrurile inutile în urmă. Și Vărsătorii sunt destul de determinați, mai ales spre finalul săptămânii, căci de luni, 11 octombrie, odată cu tranzitul saturnian lucrurile nu vor mai fi așa cum le știau.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pot fi destul de recalcitrante, pe bună dreptate. Taurii și Fecioarele nu mai suportă ordine de la persoane mai slab pregătite decât ele și vor vocifera.

Capricornii sunt și ei prinși în tot felul de acțiuni în care vor pune piciorul în prag. E o săptămână cu multe nemulțumiri.

 

ADVERTISEMENT