ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Taurii au parte de un noroc neașteptat

Autor: Dan Suta | 04.04.2021 | 10:02
Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Taurii au parte de un noroc neașteptat
Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Foto: alligator.org

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021, Taurii vor avea parte de noroc în tot ce își propun, doar că trebuie să fie atenți cu cine împărtășesc succesele lor. Unii s-ar putea să încerce să le bage bețe-n roate.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână destul de agitată pe fondul evenimentului astrologic care a încheiat săptămâna trecută și anume tranzitul planetei Mercur în zodia Berbec.

Gemenii trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate în felul în care abordează situațiile de criză de la locul de muncă, în timp ce Vărsătorii au nevoie de mai multe certitudini din punct de vedere sentimental, chiar dacă stau bine la acest capitol.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021

Balanțele vor fi dispuse să facă tot felul de schimbări prin casă și se vor bucura de sprijinul familiei, căci ideile lor necesită aprobări.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) pun piciorul în prag și se gândesc serios să facă schimbări pe plan sentimental. Racii sunt într-o formă de zile mari toată săptămâna, iar Peștii sunt implicați în certuri fără voia lor. Scorpionii trebuie să fie atenți la oportunitățile care apar, căci le pot scăpa printre degete.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână marcată de cunoaștere. Poate fi vorba despre cunoașterea corpului lor, despre cunoașterea anumitor lucruri necesare pentru munca lor sau, pur și simplu, a oamenilor de care se înconjoară.

Săgetătorii, tensiune la muncă

Fecioarele s-ar putea să fie dezamăgite de anumite persoane, iar Capricornii vor fi destul de distanți și reci. Taurii au parte de o săptămână excelentă din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de o perioadă extrem de tensionată din multe puncte de vedere. La muncă, lucrurile s-ar putea precipita nepermis de mult mai ales pentru Lei și Săgetători. Berbecii sunt cel mai bine poziționați din punct de vedere astrologic la toate capitolele.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!