Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Zodiile de apă pășesc pe nisipuri mișcătoare

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iulie 2021: zodiile de apă vor întâmpina tot felul de probleme.
04.07.2021 | 11:07
Horoscop karmic pentru saptamana 511 iulie 2021 Zodiile de apa pasesc pe nisipuri miscatoare
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 5-11 iulie 2021, zodiile de apă ar putea să aibă parte de răsturnări de situație nefavorabile.

Racii, Scorpionii și Peștii trebuie să fie extrem de atenți la fiecare decizie pe care o vor lua în săptămâna care urmează. Unele informații în posesia cărora vor intra s-ar putea să le dea peste cap toate planurile.

ADVERTISEMENT

Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate mai ales pentru cei care s-au bazat mereu pe noroc. De data aceasta hazardul nu mai ajută.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iulie 2021

Racii sunt cei mai sensibili în perioada imediat următoare, urmați de Pești. Scorpionii nu sunt mai liniștiți, dar măcar ei încearcă să abordeze problemele altfel.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt dispuse să ierte anumite lucruri pe care le-au făcut alți oameni față de ele. Gemenii sunt cei mai dispuși să facă un pas în spate. Realizează că unele lucruri nu se pot schimba decât dacă își recunosc greșelile și dacă iartă la rândul lor.

Vărsătorii au o continuare a lunii destul de benefică mai ales din punct de vedere profesional. Vin și banii pe care îi merită.

ADVERTISEMENT

Balanțele pun piciorul în prag și nu se mai lasă păcălite de cei din jurul lor. Sunt extrem de vocale și asta e bine.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt din ce în ce mai active, iar asta poate stârni anumite invidii. Taurii sunt de neoprit în proiectele lor, la fel Fecioarele și Capricornii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc renunță la orgolii

Acești nativi reușesc să spargă multe bariere și obțin rezultate uluitoare. Pot fi fără doar și poate niște exemple pentru cei din jur.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) renunță la anumite orgolii pentru binele persoanelor dragi. Cum s-ar zice, le vine mintea la cap.

Berbecii sunt dubios de generoși. Își vor arăta o latură pe care puțini au șansa să o cunoască. Leii sunt prinși în tot felul de activități și nu prea au timp de lamentări sau prea multă relaxare.

Săgetătorii își revin din punct de vedere emoțional după o perioadă de restriște. Perspectivele sunt din ce în ce mai benefice pentru ei. De data asta vor da totul sau nimic să le fie bine.

 

 

ADVERTISEMENT