Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022. Zodiile de aer iau foc!

Previziunile karmice pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022 arată puțină agitație în rândul zodiilor de aer și de apă. Cele de pământ și foc sunt mai liniștite și mai sigure pe ele.
04.09.2022 | 10:35
Horoscop karmic pentru saptamana 511 septembrie 2022 Zodiile de aer iau foc
Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022, zodiile de aer vor fi destul de descumpănite, de arțăgoase, de nemiloase cu cei din jur. Vor lua foc la cea mai mică adiere de vânt.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) nu mai au răbdare cu oamenii. Nu vor să mai audă discursuri clișeistice, promisiuni deșarte, tot felul de vorbe mieroase fără fundament.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai intransigenți din această listă de zodii. Și Balanțele pot fi destul de vocale doar că ele merg, totuși, pe calea diplomației. Vărsătorii sunt destul de repeziți și nu prea au timp și chef să asculte și alte păreri.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) au o săptămână binecuvântată de astre. Berbecii își iau ca sarcină îngrijirea unei ființe noi din viața lor. Poate fi vorba despre adoptarea unui animăluț de companie.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii fac multă treabă prin casă. Sunt puși pe redecorat, pe schimbarea atmosferei generale a căminului. Leii au treabă cu corazonul. Sunt marii cuceritori ai perioadei următoare.

Zodiile de apă… tulburate de propriul destin

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) pun piciorul în prag și s-ar putea să n-o facă în cel mai elegant mod. Scorpionii vorbesc cu subiect și predicat despre toate nemulțumirile lor. Nu mai țin cont de sensibilitățile altora.

ADVERTISEMENT

Racii se trezesc la o realitate pe care nu o conceptualizau până acum. S-ar putea să aibă de suferit mai ales pe planul relațiilor cu cei mai apropiați oameni. Peștii sar repede la ceartă, iar de data asta s-ar putea frige.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față 7 zile destul de întortocheate. Taurii și Capricornii nu au aspecte prea pozitive din punct de vedere astrologic. Cei doi trebuie să recunoască anumite greșeli ca să meargă mai departe. Dacă vor să evolueze, trebuie să spună unde au clacat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt ferite de probleme, ba chiar au un oarecare noroc chior în cam tot ce-și propun.