Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021. Zodiile de foc se aprind din orice

Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021: zodiile de foc se vor certa aproape din orice!
04.09.2021 | 10:45
Horoscop karmic pentru saptamana 612 septembrie 2021 Zodiile de foc se aprind din orice
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021, zodiile de foc nu vor fi tocmai în apele lor. Multe nemulțumiri pot apărea mai ales în relațiile cu cei dragi.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor aprinde aproape din orice. În special Berbecii și Leii vor avea mereu ceva de protestat în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Berbecii se luptă pentru anumite idei personale la care nu pot renunța absolut deloc. Leii își impun și ei convingerile, iar modul în care o vor face nu va fi pe placul celor din jurul lor. Săgetătorii sunt ceva mai cumpătați, focusați pe activitățile cu partenerul de viață.

Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se reorientează din mers pentru a face față provocărilor pe care săptămâna le aduce la serviciu.

ADVERTISEMENT

Racii sunt cei mai pregătiți în fața situațiilor de criză și reușesc să se impună cu ideile lor. Scorpionii doresc să facă schimbări, dar nu au cine știe ce sprijin.

Cât despre Pești, aceștia tărăgănează anumite decizii ce îi pot costa pe termen lung. Indicat e să se apuce de treabă fără scuze.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pun pe primul loc respectul față de propria muncă și vor să inoveze. Se stabilesc noi relații de colegialitate, iar unele dintre ele se pot transforma în relații de prietenie.

Taurii nu sunt tocmai încântați de anumite decizii luate la locul de muncă și vociferează. Fecioarele reușesc să se plieze după ceilalți lăsând niște idei clare în urma lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii încep proiecte noi și sunt foarte implicați în ceea ce fac. Pot avea parte de un succes la care nu s-ar fi așteptat niciodată/ Câștigă o bătălie importantă ce le aduce bani.

Zodiile de aer, cu susul în jos

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână cu susul în jos. Senzația lor este că totul merge pe dos, fapt pentru care apelează la tot felul de sfaturi.

Gemenii se ambiționează să dovedească unde au dreptate, în timp ce Balanțele se simt nevoite să renunțe la anumite bătălii.

Vărsătorii au o perioadă favorabilă pe planul relațiilor personale. Cu munca se dumiresc mai greu, însă treptat încep să se impună și ei fără să facă mare tam-tam.

ADVERTISEMENT