Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Zodiile de aer pornesc în aventuri periculoase

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 iunie 2021: zodiile de aer pășesc pe nisipuri mișcătoare. Gemenii, Vărsătorii și Balanțele primesc avertismente.
06.06.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 713 iunie 2021 Zodiile de aer pornesc in aventuri periculoase
Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Foto: pinkvilla.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, zodiile de aer pornesc în niște aventuri în care vor risca enorm.

Vor risca în primul rând la capitolul imagine, iar drumul pe care îl au de parcurs poate fi unul dezavantajos și din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt ceva mai feriți de probleme, însă Gemenii și Balanțele trebuie să fie extrem de atenți la ce fel de hârtii semnează.

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 iunie 2021

Oricât de mare ar fi entuziasmul zodiilor de aer, trebuie să treacă totul prin filtrul rațiunii. Poate că anumite răspunsuri i-ar putea dezamăgi, dar e bine să taie răul de la rădăcină și să nu se trezească realizând că au greșit când e prea târziu.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Săgetător, Berbec, Leu) au în față o săptămână de comunicare. Săgetătorii descoperă tot mai multe lucruri despre ei înșiși.

Leii pun mare preț pe relațiile cu cei din familie. Verișorii sau frații devin cei mai buni oameni cărora se confesează. Prind mare încredere în persoanele din familie de vârsta lor.

ADVERTISEMENT

Berbecii comunică eficient la locul de muncă. Calmul lor îi surprinde pe cei din jur și devin chiar un exemplu pentru colegi.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână în care forța lor principală este cuvântul. Fecioarele îi fac pe ceilalți din vorbe. Au atât de multă încredere în ceea ce spun încât pot provoca mici revoluții.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă au stări confuze

Taurii au și ei cuvintele potrivite în momentele potrivite. Îi pot face pe cei din jur să joace după cum le cântă ei. Capricornii sunt ceva mai rezervați, însă puținul pe care îl comentează este suficient.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trec prin tot felul de stări confuze. Racii s-ar putea să fie nevoiți să amâne anumite excursii ori drumuri în interes de serviciu.

Intervin tot felul de situații pe care nu le-au putut prevedea. E timp suficient să învețe lucruri noi. Nu trebuie să se demoralizeze.

Scorpionii sunt cuprinși de tot felul de temeri. Karma lovește în cele mai sensibile sectoare ale vieții lor: relațiile cu prietenii și confortul financiar.

Peștii fac un pas în spate și regândesc în integralitate un plan la care au lucrat aproape tot anul.

 

ADVERTISEMENT