Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 martie 2022. Zodiile de foc au tot felul de revelații

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 martie 2022: zodiile de foc vor avea tot felul de revelații în perioada imediat următoare. Vor deveni mai sigure pe forțele lor.
06.03.2022 | 15:37
Horoscop karmic pentru saptamana 713 martie 2022 Zodiile de foc au tot felul de revelatii
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 7-13 martie 2022, zodiile de foc își vor întări forțele și vor fi mai pregătite ca niciodată pentru provocările de care se temeau în alte ocazii.

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 martie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) încep săptămâna cum nu se poate mai bine. Descoperă tot felul de informații vitale și au niște revelații care le vor ajuta din punct de vedere profesional. Berbecii sunt cei mai pregătiți pentru marile schimbări în carieră, în timp ce Leii pot obține bani din surse neașteptate sau pot urca în funcție la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt ceva mai statornici. Învață, totuși, cum să își managerieze bugetul de care dispun în perioada următoare.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână confuză. Racii își pun tot felul de întrebări în legătură cu felul în care trebuie să se comporte în relația lor de iubire. Realizează unde greșesc, de fapt.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt nedumeriți în legătură cu rolul lor în familie. Ba sunt puși în situația de a media conflicte, ba le creează din senin. Peștii au dileme legate de viitorul lor profesional. Trebuie să ia o hotărâre decisivă.

Zodiile de pământ, schimbări interioare

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt pe picior de conflict. Gemenii își revendică tot felul de drepturi și sunt extrem de pătimași în conversațiile pe care le au în contradictoriu cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii nu sunt nici ei mai ponderați în săptămâna 7-13 martie. Devin extrem de vocali mai ales la locul de muncă. Balanțele se ceartă cu persoanele din familie ori cu prietenii din motive banale.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pornesc pe un nou drum al spiritualității. Taurii stau mai mult de vorbă cu ei înșiși și se privesc în oglindă fără să se mai judece pentru greșelile lor. Și Fecioarele încearcă să depășească o anumită criză de identitate, de personalitate. Capricornii fac pași importanți în relațiile cu prietenii. Devin mai agreabili.

ADVERTISEMENT