Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 martie 2021. Zodiile de foc primesc vești colosale

07.03.2021 | 10:15
Horoscop karmic pentru saptamana 814 martie 2021 Zodiile de foc primesc vesti colosale
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 8-14 martie 2021, zodiile de foc vor primi vești extraordinar de bune de la persoanele care au puterea să le schimbe viața.

Este o săptămână marcată de karma datoriilor, iar multe semne zodiacale vor trece prin tot felul de etape care mai de care mai clarificatoare cu privire la viitorul lor emoțional și financiar deopotrivă.

ADVERTISEMENT

Pentru zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) urmează o perioadă în care se vor întâlni cu sinele, o perioadă a reconstrucției interioare din temelii.

Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 martie 2021

Cei mai avantajați de acest nou parcurs al vieții par să fie Săgetătorii și Leii, destul de încercați din punct de vedere karmic mai ales în anul 2020. Iată că a doua săptămână din martie aduce acele reparații spirituale de care aveau atât de mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, săptămâna poate fi ceva mai complexă, nu neapărat complicată, pentru că au mult de treabă. Trebuie să fie cu ochii în patru și să ia decizii la foc automat și totul va fi excelent.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) sunt dispuse să își încerce norocul în domenii noi. Unii se gândesc serios să își schimbe cariera, în timp ce alții vor să schimbe anturajul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt cele mai statornice și vor să se mențină pe linia pe care se află încă de la începutul anului, iar Taurii și Capricornii vor dori în permanență ceva nou.

Zodiile de aer duc tot felul de lupte fără prea multe arme

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se pregătesc de tot felul de lupte. Unele vor fi câștigate, altele vor fi pierdute, în funcție de ce așteptări au și de ce arme vor folosi pentru stabilirea anumitor adevăruri.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai predispuși la a claca, motiv pentru care sunt sfătuiți să nu se arunce cu capul înainte fără să se asigure, în gura lupului.

Balanțele sunt ceva mai echilibrate, dar asta până deschid gura. Mare atenție, căci știți proverbul acela: „Gura bate…”.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) trec de la o stare la alta. Apar tot felul de nemulțumiri, se răzgândesc până și de zece ori într-o zi referitor la ce decizii să ia pentru ei și familiile lor. E o săptămână plină de nebuloase.

 

ADVERTISEMENT